Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Áramkimaradások Győrújbaráton

Az utóbbi hetekben többször is hosszabb-rövidebb ideig áramkimaradások voltak Győrújbaráton a Tanácsház utcában. Olvasóink panaszára válaszolva az energiaszolgáltató jelezte: a problémát rendezte.
„Az utóbbi időben többször is áramkimaradások voltak Győrújbaráton a Tanácsház utcában. Az időpontjai: június 27-én, szerdán 19-től 22 óráig, június 28-án, csütörtökön 2 és 9 óra, 13 és 15 óra között, június 30-án, szombaton 5-től 9 óráig, majd július 4-én, szerdán megint. A fő gondunk az, hogy a szolgáltatótól semminemű információt nem kapunk a probléma okáról, ami elég bosszantó. Mindenünk villannyal üzemel, hiányzik a meleg víz, tönkrementek ételek a hűtőben, a sütőben az áramkimaradások miatt. Szeretnénk tudni végre, mi a probléma, az meddig állhat még fenn, mire számíthatunk. Azt mondták a szakemberek, hogy biztosítékot kell cseréljenek minden alkalommal. Ez elég furcsa, csak akkor szokott tönkremenni a biztosíték, ha túlterhelés van. A hiba okát is el kellene hárítani. Erre mikor számíthatunk?" – írták a Tanácsház utcai lakosok.

Az E.ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató Zrt.-től kapott tájékoztatás szerint a társaság munkatársai folyamatosan dolgoznak a hibák elhárításán. „Az ilyen jellegű problémákat gyakorta a tulajdonosok által nem megfelelően, vagy egyáltalán nem gallyazott fák okozzák. Jelen esetben a hibát a hálózat egy elöregedett eleme okozta, amelyet szakembereink javítottak" – szögezte le a közlemény.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győr is csatlakozik a kulturális fővároshoz

Többek között nemzetközi táncfesztivállal kapcsolódik Győr városa az Európa Kulturális Fővárosa 2010 címet elnyert Pécs rendezvényfolyamához. A partnerségről tegnap írt alá szándéknyilatkozatot a két város polgármestere. Tovább olvasom