Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 23°C Még több cikk.

Angyalok a belvárosban: egy tehetséges diákot támogathatunk Győrben

November 25. és december 23. között az akcióhoz csatlakozó belvárosi üzletekben adományt helyezhetünk el egy perselyben.
Az Angyalok a belvárosban elnevezésű jótékonysági kampány a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kezdeményezése. Mint az esemény szerdai sajtótájékoztatóján Kocsis Tibor alelnök elmondta, a résztvevő boltok kirakatát angyalszárny díszíti, az adományozók pedig angyalkafigurát kapnak ajándékba.

A jótékonysági akció nyertese idén a Pattantyús alapítvány, amely az ipari szakgimnázium és szakközépiskola tanulóinak meg segítésére jött létre. 

A befolyó összeget egy hátrányos helyzetű, kiemelkedően tehetséges tizenegyedik osztályos tanítványunk kollégiumi költségeire fordítjuk" – mondta el a Kisalföldnek Hatos Hajnalka, a Pattantyús alapítvány alapító képviselője. Pintér-Péntek Imre, a Győri Bevásárló Utcák Alapítványt létrehozó Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparka mara elnöke úgy fogalmazott: Győrnek, mint dinamikusan fejlődő európai városnak szüksége van élő, pezsgő belvárosra.  

A jótékonysági akcióval, ezzel együtt a belvárosi üzletek népszerűsítésével ehhez is szeretnének hozzájárulni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Valaki letörte a Seat tükrét Győrben, majd elhajtott - Látta?

Valaki letörte a Seat tükrét Győrben, majd elhajtott - Látta?
A rendőrség keresi a tettest. Tovább olvasom