Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 23°C Még több cikk.

Angolul szavaltak a Nádorvárosi Közoktatási Központban

Április 29-én rendezték meg Győrött, a Nádorvárosi Közoktatási Központban a 16. megyei angol szavaló- és prózamondó versenyt általános és középiskolások számára.
Összesen 61 diákot láttak vendégül, akik győri, nagylózsi, kónyi, mosonmagyaróvári iskolákból érkeztek.

A verseny megnyitóján Hadobásné H. Teodóra angoltanár-szervező és Zsegora Csaba, az NKK igazgatója köszöntötte a résztvevőket és a hat főből álló zsűrit. Jelen volt Pappné Kuster Klára, a verseny elindítója is, aki 15 éven át szervezte a rendezvényt.A versenyen két művet adtak elő a diákok, egy kötelezőt, valamint egy szabadon választottat. Az eredményhirdetésre várva fuvolisták és a White Board nevű diákzenekar szórakoztatta az egybegyűlteket. A szponzorok jóvoltából a versenyzőnek tudtak ajándékot adni az oklevél mellé, ásványvíz és édesség is jutott mindenkinek.

Első helyezettek korcsoportonként: 3. o.: Tompa Stella (Apor, Győr), 4. o.: Nagy Dorina (Kóny), 5. o.: Szőke Laura (Apor, Győr), 6. o.: Ratatics Lilla Dóra (Bolyai, Mosonmagyaróvár), 7. o.: Juhász Levente (Radnóti, Győr) és Nyers Boglárka (Gárdonyi, Győr), 8. o.: Szabó Domokos (Nádorvárosi, Győr), 9. o.: Smercsek Enikő (Révai, Győr.)

Olvasóink írták

  • 2. Hyppolit 2011. május 03. 10:19
    „1-hez!Tudomásom szerint egy kötelező, és egy szabadon választott mű. Valószínüleg a kötelező vers korcsoportonként más és más...”
  • 1. CsabaKiraly 2011. május 03. 05:10
    „Es mi volt a vers? :-)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felelősség a családért Győrben

Új előadás-sorozatával a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) győri szervezete is kapcsolódik… Tovább olvasom