Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Andris a helyi médiában

Szabó Andris Taníts meg szeretni című dupla lemeze már megvásárolható. A jótékony céllal árusított CD-ről Benkő László nyilatkozott.

A jótékony céllal árusított CD-ről Benkő László zeneszerző és Andris szerdán a helyi média nemes ügyet segítő rádióiban és tévéiben nyilatkozott.

Portálunk megkeresésére örömmel vállalták, hogy bemutatják Szabó Andris új korongját és az alkotópárost a helyi média karitatív ügyekre és jó zenékre érzékeny tagjai. A médiaturné az Oxygén rádió és televízió stúdiójában kezdődött. Koródi Petra egy közel egyórás műsorban beszélgetett Andrissal és Benkő Lászlóval, miközben a vak fiú harmadik lemezéről a legjobb dalok csendültek fel.

Az Oxygén Média rádió stúdiójában Benkő Lászlóval és Szabó Andrissal Koródi Petra beszélget. Fotó: B. A.
Az Oxygén Média rádió stúdiójában Benkő Lászlóval és Szabó Andrissal Koródi Petra beszélget. Fotó: B. A.

A rádiós élő adás után a televíziójuk számára is készített pár perces interjút az Andrissal gyorsan összebarátkozó műsorvezető.

A szombati Sztárvadász-gálára készülő Revita TV-ben Ozsvárt Tamás főszerkesztő a Téma című beszélgetős műsorban látta vendégül a zeneszerzőt és ifjú tanítványát. Benkő László itt is elmondta, a helyi összefogásnak köszönhetően Andris tehetsége jó ügyet szolgálhat, és lemezei egymás után megjelenhetnek.

Szabó Andris III. dupla lemeze az ingyenesen hívható
telefonszámon megrendelhető: 06-80/504-504.

A Magyar Rádió Regionális Stúdiójában Molnár Zsuzsa komoly magazinműsorra való anyagot vett fel a két érdekes és szívesen nyilatkozó riportalannyal. Számos omegás sztori is vegyült a képbe, és Andris énektehetsége után jó ˝mesélőkéjét˝ is bemutathatta. A Rádió 1-ben Kiss Bernadettnek nyilatkozott arról az Omega együttes billentyűse és Szabó Andris, hogyan készült el a harmadik CD, miért olyan sikeresek ezek a dalok és a dupla album milyen jótékony célt szolgál. (Mint köztudott, a korábbi lemezek tiszta bevételéből Andrisék támogatásán túl jutott a vakok és gyengénlátók szervezeteinek megerősítésére is, sőt, részükre Győrben egy regionális rehabilitációs központot is létrehoztak.)

A helyi médiában elhangzott beszélgetések és dalok után biztos sokakban felmerül a kérdés, hogyan juthat hozzá Andris új lemezéhez. Nagyon egyszerűen, egy ingyenesen hívható telefonszámon: 06-80/504-504.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem kell kitenni a ˝megtelt˝ táblát

Lenne még hely bevásárlóközpontoknak a megyeszékhelyen, ˝a megtelt táblát˝ tehát nem Győr határában,… Tovább olvasom