Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Amnéziás milliomosnő Győrben - jótékonysági színdarabot adnak elő november 23-án

A Genesius Színjátszókör a nyáron ünnepelte 10 éves fennállását. Azzal a céllal alakult, hogy azon a kis területen, ahol hatni tud, kicsit megszerettesse az olvasást és a színdarabokat.

"Minden évben a templomunk búcsújára készítünk egy komoly darabot. Ez nem feltétlenül vallásos témájú, de mindenképpen emberi érzésekről, értékekről igyekszik gondolatokat ébreszteni.

Minden második évben, a tagok ötletei és kívánsága szerint augusztus 20-ára készülünk egy vidám darabbal.

Előadtuk már a Liliomfit, a Pygmaliont, idén egy régebbi amerikai filmet dolgoztunk fel, melynek címe: A Vasmacska kölykei.

A vígjáték valójában egy modern makrancos hölgy történet: a milliomosnő nem fizeti ki az asztalos munkáját, s amikor amnéziás lesz, az asztalos hazaviszi, mint feleségét és ledolgoztatja vele a tartozást.

November 23-án 18 órakor a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban lesz az előadás. Jegyek 1200 forintért aznap délután 4-től a helyszínen vásárolhatók.

Az előadás bevételét 50 százalékban a GYIVI-ben gondozott gyerekeknek ajánljuk fel, így a jegyek felét is ők árusítják. A másik felével a színjátszó csoport kiadásait (díszlet, jelmezek, utazás) fedezzük.

A fentieken kívül készülünk még karácsony előtt mesedarabbal a szentiváni kisgyerekek örömére és az éjféli mise előtt egy rövid jelenettel" - mondta Csikósné Heizer Éva, a Genesius Színjátszókör vezetője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szita Bencére emlékeznek szombaton Győrben

A brutális kegyetlenséggel megölt Szita Bence emlékére lesz megmelékezés szombaton este 7 órától… Tovább olvasom