Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 15°C | 29°C Még több cikk.

Amerika másik arca Natali könyvében

Győr - Még nyomdaszagú az a könyv, amelyben kendőzetlenül mutatja be Amerika sokunk számára ismeretlen arcát Tímár Natália. Az első kötetes szerző reméli, az olvasók hiteles képet kapnak eltűnéséről és megkerüléséről, családja mérhetetlen aggódásáról.
Az Elveszve Amerikában című könyv tartalmáról még megjelenése előtt sokan mondtak véleményt, Nati reméli, sokan talán ezzel együtt értik meg igazán őt.

A küllemében, formátumában ízlésesen megszerkesztett kötet megdöbbentő őszinteséggel tárja elénk Amerika „másik" arcát: a szegénységről, a kiszolgáltatottságról, a bandák harcairól szólót. Választ kapunk a még nyitott kérdésekre, no és megerősíthet bennünket abban: ha kellő időben és helyen nem tisztázzuk a problémákat, abból kicsi, azután nagyobb baj lehet. A könyv megírására először Pápay Gusztáv magánnyomozó biztatta Natáliát, aki bevezetőjében köszönetet mond mindenkinek, aki segítette őt abban, hogy hazataláljon, a családjának, akik töretlenül hittek benne, s a pillanatban, hogy egyszer újra magukhoz ölelhetik.

Hihetnénk: boldog és elégedett arccal vette kézbe könyvét Natália, de ez nem így van.

Egyszerre munkál a 19 éves lányban a düh és a szeretet, az önbizalomhiány, a bizonytalanság, ennélfogva pedig a kapaszkodók keresése.

Nem akarja, hogy beszéljenek róla, talán mert rövid idő alatt rengetegrosszindulatú megjegyzést kapott, túl sokan bántották. Csak remélni lehet, hogy a saját útját járva több aggódó hangot hall majd meg.

Szerencsére ez utóbbiakból is akad szép számmal, Nati szívesen említi ezeket az iwiwes hozzászólásokat, bejegyzéseket. A családot a lány megkerülése óta több, a gyermekéért, a hozzátartozójáért aggódó is megkereste, erőt kaptak Natali történetéből, hazatéréséből. A kamasz lányéból, akit talán most jobban érdekel, ki nyeri meg a Megasztárt, s milyen filmet játszanak a moziban, mint hogy ki milyen megjegyzéssel illeti a könyvét.

Nem akar mást, csak élni a mindennapjait: iskolába jár, hétvégén a barátaival bulizik vagy a családjával tölti az időt. Az ürességgel, a konfliktusaival viszont maga küzd, talán segít mindebben az írás, amelyhez – ígérete szerint – a jövőben sem lesz hűtlen. Nati könyve már megvásárolható a Kisalföld győri, Baross úti pavilonjában, hétfőtől mindegyik ügyfélszolgálati irodánkban, illetve megrendelhető a 80/504-504-es telefonszámon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csúszik a dugómentesítés

Győr - A megyeszékhely központjában, a Teleki utcától a Jókai utcáig, a városháza környékén és a… Tovább olvasom