Kisalföld logö

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 28°C Még több cikk.

Aluljárós nyílt nap

Lapunk javaslatára, mint már írtuk, nyílt napot szervez a lakosság részére a Nádor aluljárót építő Strabag rt. Felkészültek az érdeklődők fogadására.
A győri Nádor aluljáró – a megyeszékhely eddigi legnagyobb saját erős közlekedési beruházása – építése olyan szakaszba jutott, hogy már a laikusok számára is érdekes látnivalót kínál. A város lakói érdeklődnek is szép számmal a munkálatok iránt, sokan megállnak nézelődni. Az építési területre azonban, veszélyes üzemről lévén szó, eddig nem léphettek be.
Lapunk olvasóink érdeklődése kapcsán javasolta, jó lenne egy nyílt nap keretében lehetőséget biztosítani a „terepszemlére".

A Strabag rt. úgymond „vevő" volt az ötletre. Most már ismert a nyílt nap pontos időpontja is: az érdeklődők október 7-én, pénteken délután 2 és 5 óra között lemehetnek az aluljáróba. A helyszínt több irányból is meg lehet közelíteni, gyalogosan már át lehet jutni a Révai utca és az Eszperantó utcai új hidakon is.

A helyszínen tablókon és egylátványos videofilm segítségével azt is megismerhetik, milyen lesz az aluljáró, ha elkészül, illetve hogyan alakul a környékén a forgalmi rend. A nyílt napon szakemberek válaszolnak a lakosság kérdéseire. Feltehetően megtekintik az épülő aluljárót az Európa Kulturális Fővárosa bírálóbizottságának éppen aznap a városban tartózkodó tagjai is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parkolózár Győrben

Szombattól 63 utcai parkolóval kevesebb áll az autósok rendelkezésére: életbe lépett a győri „parkolózár”. Pénteken kihelyezték a Megállni tilos! táblákat is az érintett utcákban. Hogy jogosan-e, arról máris megkezdődött a politikai adok-kapok. Tovább olvasom