Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 1°C | 7°C Még több cikk.

Aluljáró-építés – útlezárások

A Strabag Rt. hamarosan olyan munkákhoz kezd Győrben, melyek jelentős zajjal járnak.
Kattintson a képre!
A győri Tihanyi Árpád úti aluljáró kivitelezési munkái a  tervezett ütemben haladnak. A Strabag Rt. a közeljövőben olyan szakaszokhoz kezd, amelyek jelentős zajjal, illetve éjszakai munkavégzéssel járnak. A következő jelentős lépés a gáz- és csatornavezeték építése lesz, emiatt  kedden egyirányúsítják a Gárdonyi Géza utcát a Szt. István út és a Révai utca közötti szakaszon a vasút irányába.

A forgalmirend-változás idején a Révai útnak a Baross híd és Gárdonyi utca közötti szakaszát (buszdecentrum) zsákutcaként lehet csak használni. A gázvezeték kialakításával egy időben a kamarai székház és a lakótelep közötti szervizúton csatornavezeték építése kezdődik el, a szervizutat lezárják, a forgalmat a kamarai székház mögé épülő szervizútra terelik.

A Gárdonyi utcai buszmegállóhelyet ideiglenesen a Szent István útra helyezték át, a Baross híd irányából közlekedő járatok a Szent István úti megállóban állnak meg. A Fehérvári út felől közlekedő járatok itt nem állnak meg. Az útátvágások miatt egyenetlen útfelületen kell áthajtani a Tihanyi Árpád út–Csaba utca csomópontjánál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leletek a rác temetőből

Három hete kezdődtek és még két hétig tartanak az ásatások a győri Tihanyi úti aluljáró építési… Tovább olvasom