Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Állítsuk meg a nők elleni, családon belüli erőszakot!

Győr - Állítsuk meg a nők elleni, családon belüli erőszakot! - Ezzel a címmel kerül megrendezésre 2007. szeptember 18–án Győrben is az az országos konferenciasorozat, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a nőket ért családon belüli erőszak elleni teendőkre.
A rendezvénynek a Hotel Konferencia-Zichy terme ad helyszínt. (Győr, Apor Vilmos püspök tere 3.)
A szervezést a Geopolitikai Tanács Közhasznú Alapítvány és Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata vállalta fel. A program célja bemutatni az Európa Tanácsban folyó munkát, Magyarország helyét és szerepét a nők elleni erőszak elleni kampányban, a hazai ellátórendszerek felépítését és működését, a civil szféra szerepét a nők elleni, különös tekintettel a családon belüli erőszak megszüntetésére.

A koferenciát Borkai Zsolt Győr Megyei Jogú Város polgármestere nyitja meg, melyet dr. Szabóné Müller Tímea (Országgyűlési képviselő, a Parlament Nők és Férfiak Társadalmi Esélyegyenlősége albizottság elnöke), Kóbor Krisztina (Szent Ciril és Method Alapítvány munkatársa), Spronz Júlia (a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) és a Patent egyesület munkatársa) előadásai követnek.

A rendezvényt a közönség és a meghívott előadók beszélgetése zárja. A moderátori szerepet dr. Pintér István, a Geopolitikai Tanács Közhasznú Alapítvány elnöke tölti be.


További információ: Geopolitikai Tanács Közhasznú Alapítvány
secretary@cgeopol.hu
www.cgeopol.hu
06-1-315-2320

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fejlesztési program civileknek Pannonhalmán

Pannonhalma - ''Egyházi és egyházközeli civil szervezetek felkészítése a Nemzeti Fejlesztési Terv… Tovább olvasom