Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Álhír csupán, hogy a bébiszittere ellopta a hétéves győri kisfiút

Az esetről nincs tudomása a rendőrségnek.
"SOS! Rémálom! Segítsetek felébredni! Ez a nő, a bébiszitterünk ellopta a kis Ricsikénket! A rendőrség keresi, de eddig mindhiába! Könyörgök segítsetek Ti is egy megosztással! Köszönjük!" - kezdődik az interneten terjedő álhír.

A cikk szerint a hétéves győri kisfiút, Ricsikét november 9-én ellopta a bébiszittere, a szüleinek pedig azóta nincs tudomása a kisfiú és a nő hollétéről. Az írás állítólag az apát idézi, miszerint az eltűnés miatt már aznap rendőrségi feljelentést tettek.

A cikkben személyleírás és fotó is szerepel Ricsikéről, és a 25 éves bébiszitteréről, Gyenei Sáráról.

"Akárki látta őket vagy információja van, az kérem a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr Főkapitányságnál az alábbi elérhetőségek egyikén jelentheti" - áll a felhívásban.

Lapunk az üggyel kapcsolatban a rendőrséghez fordult hogy utánajárjunk, mindez valós-e. A kapott válasz alapján azonban csupán álhír a történet, abból egyetlen szó sem igaz.


"A leírtaknak megfelelő esetről nincs tudomása a rendőrségnek. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a közösségi médiából szereztek tudomást az ön által is megfogalmazott híresztelésről, mellyel kapcsolatban adatgyűjtést végeztek és megállapították, hogy az valótlan eseményeket tartalmaz. A megyei rendőr-főkapitányságra feljelentés, bejelentés az üggyel összefüggésben válaszadásunkig nem érkezett"

- közölte a rendőrség.
 


A kisfiú és a hölgy képe is az internetről lopott, Sára fotóját például megtaláltuk egy Új-Zélandi bébiszitter kereső oldalon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Díjat adott át az Audi a Győri Balett kiemelkedő táncosának

Díjat adott át az Audi a Győri Balett kiemelkedő táncosának
Az Audi Hungaria a "Minőségi Táncművészetért" díjat az idei évben Jekli Zoltánnak ítéltek oda. Tovább olvasom