Kisalföld logö

2018. 07. 15. vasárnap - Henrik, Roland 16°C | 28°C Még több cikk.

Áldásos biomassza: most jól befűthetnek a főapátságnak!

Pannonhalma - A Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátsága gyorsított meghívásos közbeszerzést hirdetett faaprítékkal működő fűtőmű szállítására - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.


A vállalkozónak biomassza (faapríték) tüzelésű fűtőművet (kazánt) és a hozzá tartozó behordó berendezést kell beszereznie.

El kell végeznie a beépítéséhez szükséges épületgépészeti és épületvillamossági munkákat, majd a hőtávvezeték megépítése után azt rá kell kötnie a meglévő fűtési rendszerre. A projektet a Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programja (KEOP) támogatja.

A tervezett kazán névleges teljesítménye 700 kilowatt, és elvárás, hogy 25-100 százalék teljesítménytartományban lehessen szabályozni.

A munkát május 4-én kell elkezdeni, a befejezési határidő pedig október 30.

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek a 2007. és a 2008. üzleti évben a nettó árbevétele elérte a nettó 100 millió forintot.

Ugyanezen időszakban biomassza tüzelésű kazán szállításából, beállításából és üzembe helyezéséből a nettó forgalmának el kell érnie a 30 millió forintot.

Ezen túl fel kell mutatnia az utóbbi öt évből egy olyan referenciát, amely azonos a mostani közbeszerzéssel, beleértve a biomassza kazánt is. A referencia munkából 30 millió forintnyit az ajánlattevőnek - és nem az alvállalkozóinak - kellett elvégeznie.

A közbeszerzésre március 26-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba továbbjutott ajánlattevőket április 3-ig értesíti az ajánlatkérő.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karambol a 83-ason:koponyasérüléssel vittek kórházba egy nőt

Koponyasérüléssel vittek kórházba egy hölgyet, aki harmadmagával balesetet szenvedett Győr mellett,… Tovább olvasom