Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Alapítvány a médiáért

Egyedülálló alapító okiratot írtak alá tegnap a Kisalföld székházában. A regionális média szereplői nagy ügyekre s a médiában dolgozók jutalmazására szövetkeztek.
Az alapítók: Állnak: Pintér Imre (X-Meditor), Mónus Ágnes (Tuego), dr. Orosz Tamás (Kisalföld-Lapcom). Ülnek: Radek József (Palatia), Száraz Lajos (Medius), Ring Ferenc (BMC).
Kedden a Kisalföld győri sajtóházában írták alá a Média 2003 alapítvány alapító okiratát. Az X-Meditor Lapkiadó, Oktatás- és Rendezvényszervező Kft., a Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft., a Palatia Nyomda és Kiadó Kft., a BMC Rádió Kft., a Tuego Kommunikációs Ügynökség, valamint a Medius Első Győri Közvélemény- és Piackutató Bt. vezetői azzal a céllal hozták létre az alapítványt, hogy az elősegítse a régió írott és nyomtatott sajtójában dolgozó szakemberek megbecsülését. Természetes módon ezen területhez kapcsolva a nyomdákat, ügynökségeket is. Az alapítvány kuratóriumának elnöki posztját Jancsó Péter, a Graboplast Holding Rt. vezérigazgatója vállalta el.

A Média 2003 alapítvány céljai között szerepel minden évben az újságíróbál megszervezése, valamint a nyitott alapítvány pénzügyi lehetőségeinek, a támogatók segítségének kihasználásával a legtehetségesebb fiatal médiamunkás, valamint egy arra érdemes, a médiában hosszabb ideje dolgozó szakember elismerése.

Kapcsolódó cikkek >>

Bál az autistákért (2003-03-02) >>
Jótékonysági bál az újszülöttekért (2003-02-11) >>
Határbál jövőre is (2003-10-19) >>
Ismét lokálpatrióta-bál (2002-12-29) >>
Újságíróbál a sziluettek jegyében (2003-01-19) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugdíjas-paradicsom Écsen

Hamarosan megkezdődhet az építkezés, néhány hónapon belül tovább terjeszkedik az écsi… Tovább olvasom