Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Aláírásgyűjtés a költségtérítésért

Győr - Az utolsó nagy hajrába érkezett az a népszavazási kezdeményezés, melyet egy négygyermekes családanya indított a politikusok jelenlegi költségtérítési rendszerének felszámolásáért.
Győrben 13-an, Sopronban 8-an, Mosonmagyaróváron 3-an vadásszák az aláírásokat, de Hegyeshalomban, Kópházán, Téten és Veszprémvarsányban is alá lehet írni a rengeteget vitatott költségtérítést jó eséllyel megszüntető népszavazást. Győrben szerdai adatok szerint 2705 aláírás, Sopronban 533 szignó jött össze.

Aki nevét szeretné adni a kezdeményezéshez, ma 10 órától körülbelül 13 óráig, Győrben a Baross úti McDonald’s előtt minden további nélkül megteheti. A győri aláírásgyűjtők arra felhívják a figyelmet, hogy eső vagy hóesés esetén sajnos nem tudnak dolgozni, mivel elázott, sérült papírt nem fogad el az Országos Választási Bizottság.

Részletesebben az aláírásgyűjtésről itt olvashatnak.

Olvasóink írták

  • 2. tiktak 2009. február 02. 08:24
    „Én is aláírtam a papíruszt! De a kormány helyében, vagy magánakcióként a "kisebb parlamenttel egyetért-e"- 199 fő, továbbá "akarja-e, hogy az önkörmányzatok évi 25 md forinttal kevesebből működjenek" kérdéseket is felteném! Függetlenül attól, hogy a parlament többségének illetve ha az önkormányzati törvényről van szó akkor 3/3-nak kellene elfogadni! Színt vallhatna a jobboldal! Mert eddig csak csökkenteni akar járulékot, ami ugyebár bevétel kiesést okoz. Ebben a helyzetben????? Mielőtt válasza lenne valakinek arra, hogy "ez a kormány így-úgy" kérdésem lenne, hogy az államháztartási hiánynak kik a haszonélvezői? (Közalkalmazott, köztisztviselő, nyugdíjas, stb. Mert a pénzek ide mentek. El kell törölni a korkedvezményes nyugdíjakat, az idő elötti nyugdíjakat befagyasztanám, felülvizsgálnám a "rokkant" nyugdíjakat és visszafizettetném az érintettel és a bizottsággal is!”
  • 1. G.D 2009. január 31. 19:53
    „Sajnos nekem nem sikerül aláírni a személyi számom hiányában, de mobilizáltam nagyon sok rokonomat és ismerösömet, akik nem is tudtak a gyüjtésröl. Aláírták.!! Sok sikert, nagyon remélem, hogy sikerülni fog.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ruhájuk már van, irodájuk még nincs

Győr-Likócs - A likócsi polgárőrség közel egy éve működik, s ez idő alatt érezhetően javult a… Tovább olvasom