Kisalföld logö

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 2°C | 14°C

`Akciófilm´ a győri Metro-csomópontnál: a banda végiglopta a fél Dunántúlt - fotó

Úgy tudjuk, a banda nagyáruházak vásárlóira szakosodott, s tagjai végiglopták fél Dunántúlt.

19.30

Kék, piros fénnyel villogó öt rendőrautó, akciófilmbe illő jelenetek, ezek egy elfogás képei, amelyeket a 83-as főút Győrbe bevezető szakaszán, az úgynevezett Metro kereszteződés közelében láthattak az arra közlekedők szerda délután.

A Veszprém megyei kollégák jelezték a győri kapitányság ügyeletének, hogy egy lopással gyanúsított, háromfős társaság igyekszik Győr felé autóval.

A társaság tagjai az egyik pápai nagyáruház parkolójában álló autójába rakodó vásárló táskáját emelték el, a benne lévő értékekkel együtt. A tulajdonos bankkártyájával útközben 100 ezer forint készpénzt vettek fel a tolvajok.

Nem örülhettek sokáig a zsákmánynak, mert a győri rendőrök elfogták őket. Autójuk és ruházatuk átvizsgálásakor előkerült a bankkártya, s az arról felvett pénz is. A bandát elfogók átadták a triót a pápai rendőröknek, akik őrizetbe vették őket.

Úgy tudjuk, a banda nagyáruházak vásárlóira szakosodott, s tagjai végiglopták fél Dunántúlt. A legtöbb helyen már figyelték őket, így sikerült észrevenni a pápai zsákmányszerzésüket is.

Korábban

A 83-as főúton, a Metro-csomópontnál bolti lopásokkal gyanúsított férfit állítottak elő a rendőrök. Az esetről olvasóink küldtek fotókat.

Információink szerint a férfit a pápai rendőrség is körözte, az autója rendszáma alapján a Metro figyelőrendszerén vették észre.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

A gyanúsítottat a győri rendőrök elfogták és a pápai rendőrségnek átadták.

Két olvasó-tudósítónk is küldött képet az esetről.


Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törökök indítják újra az abdai húsüzemet

Elkezdik kitakarítani a napokban a tavaly márciusban bezárt abdai húsüzemet, mert hamarosan… Tovább olvasom