Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Akadozott a T-Home szolgáltatás - Ön most mit tapasztal?

A Magyar Telekom kedden délelőtt a vezetékes hálózatban is elhárította a problémát, így minden szolgáltatása rendben működik - közölte a társaság.
A Magyar Telekom kedden délelőtt a vezetékes hálózatban is elhárította a problémát, így minden szolgáltatása rendben működik - közölte a társaság.

A cég korábban azt közölte, hogy ügyfelei a mobil szolgáltatásban, IPTV és internet szolgáltatásban hétfő este nyolc óra óta tapasztalhattak országosan problémát.

Kedden a hajnali órákra a mobilhálózatát érintő hiba elhárult, ugyanakkor az internet alapú televíziós (IPTV), illetve a vezetékes internet szolgáltatásban még kisebb fennakadások voltak tapasztalhatók. A bizonytalan működést az IP hálózat meghibásodása okozta - közölte hajnalban a társaság.

Korábban írtuk:

Olvasónk írta:

"A napokban a kisalfold.hu is hírül adta, hogy műszaki problémák miatt a T-Home és T-Mobile szolgáltatás szünetelt. Azóta minden napos eseménnyé vált az esti órákban a szolgáltatás akadozása Pannonhalmán, ami mind az internet, mind a telefonvonal használhatatlanságát is jelentette. Ezen időtartam öt perc és egy óra között mozgott és egy este nem csak egyszer fordult elő. Bár Pannonhalma kisváros mégis rendelkezik önálló mentőállomással és tűzoltósággal. Egy ilyen szolgáltatási szünet lehetetlenné teszi a segítségnyújtó szervek időbeni értesítését. Ezért mivel ilyenkor az ügyfelek semminemű kapcsolatot nem tudnak létesíteni, sem telefonon, sem interneten senkivel, mind az anyagi javak, mind az emberélet komoly kockázatnak vannak kitéve.

A hiba nem a kisalfold.hu- van - Olvasónk felvétele
A hiba nem a kisalfold.hu- van - Olvasónk felvétele

Elgondolkozott-e azon egy szolgáltató is, hogy ilyen esetben elegendő-e egy közlemény - már ha ad ki - vagy a felelősséget is fel kellene vállalnia az esetlegesen okozott károkért? Vajon felvállalná-e felelősségét a szolgáltató amennyiben azért hal meg valaki, mert nem lehetett segítséget kérni? Biztos, hogy a 21. században ez a professzionális szolgáltatás? Egyáltalán ez szolgáltatás? Ezért kell fizetnünk?"
 

A kedd hajnali órákra elhárult a Magyar Telekom mobilhálózatát érintő hiba; a szolgáltatás ismét a megszokott minőségben érhető el országszerte - tájékoztatta kedden a Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága az MTI-t.

Ugyanakkor az internet alapú televíziós (IPTV), illetve a vezetékes internet szolgáltatásban még kisebb fennakadások tapasztalhatóak, a helyreállítás tart.

A bizonytalan működést az IP hálózat meghibásodása okozta - közölte a társaság.

A Magyar Telekom ügyfelei hétfőn este nyolc óra óta észlelhettek fennakadásokat a mobiltelefon, IPTV és internet szolgáltatásban országosan. A szolgáltatások bizonytalanul működtek.

Legutóbb február végén voltak fennakadások az ország több pontján a Magyar Telekom szolgáltatásaiban.

Olvasónk felvétele
Olvasónk felvétele

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rekordév az Audinál - Idén is plusz pénz a dolgozóknak

A jövőben négy járműtípus készülhet majd a győri gyárban, várhatóan bővül a választék egy új TT… Tovább olvasom