Kisalföld logö

2017. 04. 25. kedd - Márk 10°C | 21°C Még több cikk.

Ajándék a betegeknek

Győr - A nyílászárók és az ablakok cseréjével, a vizesblokkok felújításával, a várótermek felújításával a napokban megszépült a Lajta utcai felnőtt- és gyermekrendelő, amely elsősorban a Marcalvárosban és a Nádorvárosban élőket „érinti".
A rendelők felújítása még 2007-re nyúlik vissza – ekkor több mint 6 és fél millió forintot, míg idén közel 8 millió forintot fordított a városvezetés az ott rendelő orvosokkal karöltve az I. és II. ütem megvalósítására. Jövőre a külső homlokzati hőszigetelő vakolat elkészítésével folytatják a munkát, amelynek nagyságrendje mintegy 5 millió forint. A négy felnőtt-háziorvosi és három gyermek-háziorvosi praxist magában foglaló rendelő ünnepélyes átadását a munkálatok teljes elkészültét követően tervezik. A gyermekrendelőhöz tartozó váró különlegessége, hogy játszósarok helyett egy gyermekmesesarkot alakítottak ki, ahol a várakozás ideje játékkal, mesefilmnézéssel lerövidülhet.

Olvasóink írták

  • 1. matriné 2008. december 16. 23:20
    „Az, hogy e rendszer vezérei eladósíthatják a lakósságot az már lassan nem mis hír! Sajnos Győrben van olyan eset is amikor az 50%.kos munkaképességű "mentálhigiénés" anyától koholt vádak alapján megvonják a lakhatási támogatást akinek a háztartásában még egy munkanélküli gyermeke is van. Csupán azért, hogy a lakásából úgy tudják kitenni, hogy visszamenőlegesen áprilistól vonják meg a lakhatási támogatást! Természetesen tudva, hogy képtelen közel 100 ezer forintot elővarázsolni így a bérleti szerződést az INSZOL ez év dec. 31. napjával fel mondotta! Kötelezik a lakás elhagyására! Vajon kinek fáj a foga e szerencsétlenek lakására? Az alantas eljárás nem ismer határokat e rendszerben? Vajon melyik bank ad kölcsönt, hogy az így kreált tartozást ki tudja fizetni egy minimum alatt élő csonka család? Ott ahol a jövedelem szinte csupán a rokkantsági járadék! Mind ez történik napjainkban Győr Városába a FIDESZ vezette városba ahol még mindig a Piros könyvesekre van bízva az INSZOL intézkedése!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az én Poznanom - fotókiállítás

Antony Ruth Az én Poznanom című fotókiállítása látható január elejéig a győri Petőfi Sándor… Tovább olvasom