Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Agyonverte saját anyját

Idős édesanyját verte halálra egy most ötvenöt éves férfi a Veszprém megyei Szentkirályszabadján. Győrfi Ferencet 14 év fegyházbüntetésre ítélte csütörtökön a Győri Ítélőtábla.

Régi konfliktusok torkollottak végül tragédiába, Győrfi Ferenc rendszeresen verte édesanyját, akinek otthonába 2005-ben költözött. Alkoholista életvitele, agresszív magatartása megmérgezte a levegőt, bántalmazta fivérét is, aki egy évvel később elhagyta a házat. Csak ketten maradtak: az ápolásra szoruló, hetvenhat éves asszony és a középkorú, többször büntetett férfi. Győrfi egy idő után már a gondozót sem engedte be, nehogy a hölgy meglássa a rendszeres ütlegelés nyomait. Az utolsó támadás 2007 januárjában történt, anyja egyebek között sorozatos bordatörést, csigolyatörést, agyi beékelődést szenvedett és egy napon belül meghalt. Fia négy napot töltött a halottal egy fedél alatt, végül értesítette az ápolót és azt állította: a sértett esett-kelt a lakásban.

A Veszprém Megyei Bíróság 14 év fegyházbüntetésre ítélte Győrfi Ferencet, aki védőjével az ítélet hatályon kívül helyezését kérte, de a Győri Ítélőtábla nem engedett a büntetésből.

Olvasóink írták

 • 7. nagykifli 2009. június 27. 12:28
  „Az ilyent háromszor száz évre kell itélni, de azt is sóbányában!”
 • 6. sturmtiger 2009. június 26. 18:55
  „Minek az ilyeneket tartani tárgyalás után ..<moderálva>.. neki.”
 • 5. Kata7 2009. június 26. 10:59
  „Nem értem! Ha a fivérét is bántalmazta, akkor ő miért hagyta magára az anyját ezzel a brutális alakkal?
  A világ legnagyobb bűne, ha valaki saját szülője vagy gyermekére emel kezet. Remélem a börtönben, ha kiderül a tette, a rabtársai a kínok kínját élteti vele át.”
 • 4. Truder 2009. június 25. 19:25
  „Egy anyára kezet emelni? Brutális”
 • 3. s.margit 2009. június 25. 19:15
  „Olyan halált kívánok ennek a férfinek amilyen a szegény anyjáé volt.EZ NEM EMBER:”
 • 2. obama 2009. június 25. 19:00
  „nem lehet igaz hogy senki se tudott rola hogy mi tortenik ott. meg ez az apolo nem igaz hogy nem sejtett semmit. a nenit szivbol sajnalom viszont a fiat elitelem.”
 • 1. soproni 2009. június 25. 18:48
  „Már a fő cím elolvasásakor biztos voltam abban,hogy ismét egy alkoholista vetemedett ilyen szörnyű tettre. Szegény nénit biztos rettegésben tartotta,ezért nem mert segítséget kérni. Nem ember az ilyen,hanem egy undorító állat!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tanévzáró az Apáczai Karon

Győr - A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar Tanácsa 2009. június 27-én 10 órakor a… Tovább olvasom