Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

Advent Győrben - Változatos programok városszerte

Karácsonyi díszítéssel, számos adventi eseménnyel várja idén is Győr november 28. és december 31. között a helyieket, a távolabbról érkezőket.

A részletes programot tartalmazó füzetet a hétvégén minden helyi család postaládájába eljuttatják.

A város adventi rendezvénysorozata Győr egyik legnépszerűbb, külföldieket is vonzó programja. Ez is elhangzott az önkormányzat keddi sajtótájékoztatóján, amin Borkai Zsolt polgármester arról beszélt, hogy a rendezvények összeállításánál arra törekedtek, hogy gyönyörű díszítést és bensőséges hangulatot teremtsenek.

Kiemelte a látványosságok közül a Széchenyi téri fényjátékot, a koncertek közül St. Martin és zenekara fellépését. Szentmártoni Imre Lelkek érintése címmel ad műsort december 3-án a Bartók Béla művelődési központban.

Ízelítőt is nyújtott hangszeres játékából a sajtó képviselőinek és elmondta, hogy amikor több mint húsz éve saját zenei stílusával megjelent a nagyközönség előtt, Budapest után Győr volt az első hely, ahol lehetőséget kapott a bemutatkozásra.

Több szabadtéri ingyenes program lesz advent heteiben Győrben és a város intézményeinek ünnepi eseményei, kulturális előadásai, bemutatói közt is lehet válogatni.

A Széchenyi téren győrkőcbirodalmat alakítanak ki és a Király utcába is kézműves vásár, gasztronómiai kínálat csábíthatja az érdeklődőket. A belvárosi üzletek a megszokottnál tovább tartanak nyitva és hétköznapokon 16 órától ingyenes lesz a parkolás ebben a városrészben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bicajost sodort el egy autós Győrben

A gépkocsit vezető 60 év körüli hölgy a helyszínen megállt, a sérülttel kommunikált és a helyszínről… Tovább olvasom