Kisalföld logö

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 25°C Még több cikk.

Advent a Jóakarat hídján

A Lapcom Média Alapítvány az olvasóktól olvasókig ívelő Jóakarat hídján az advent időszakában idén is ötven rászoruló család karácsonyát szeretné szebbé tenni. Ezt szolgálják a mai számunkba fűzött sárga csekkek, amelyekkel olvasók segíthetnek olvasókon.
A Kisalföld ebben az évben is meghirdeti immáron hagyományossá váló karácsonyi jótékonysági akcióját. Három évvel ezelőtt jött létre a Lapcom Média Alapítvány és 2011 őszén szerveztük meg először az olvasótól olvasóig érő összefogást.

Az ünnep előtt most is, ahogy eddig, a közvetlen környezetünkben élő rászorulókon szeretnénk segíteni. A mai lapba fűzve sárga csekket találnak, amelynek segítségével olvasóink lehetőségeikhez mérten és szándékuk szerint eljuttathatják önkéntes adományukat alapítványunk számlaszámára, amit köszönettel fogadunk.

Csekken segíthet

Kérjük, hogy a mai számunkba fűzött sárga csekken ne adják fel az előfizetési díjat vagy a közüzemi díjakat. Az utalványon beküldött pénz jótékony célokat szolgál.
Szerkesztőségünk vállalja, hogy a beérkező forintokat környezettanulmány készítése utána a Kisalföld nyilvánosságával eljuttatja az önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került családoknak. Hagyományaink szerint az adományozók névsorát a Kisalföld ebben az évben is szeretné nyilvánosságra hozni. Ezért aki inkognitóban kíván maradni, kérjük, a közlemény rovatba írja majd be az „anonim" szót.

Az önök segítségével az elmúlt bő három évben 191 családot 29,3 millió forint értékben támogattunk. Előfizetőink minden beérkező forint útját nyomon követhetik, hiszen rendszeresen beszámolunk az újságban a kifizetésekről. Az alapítványban végzett munkát lapunk munkatársai továbbra is a társadalmi felelősségvállalás részének tekintik, kiadónk pedig a Kisalföldbe fűzött sárga csekkek költségét idén is magára vállalja, ezért az alapítványnak csak banki költsége keletkezik. Idén eddig ez sem volt több negyvenezer forintnál.

Két példát szeretnénk mutatni önöknek arra, mire is fordítja alapítványunk a támogatásokat. Két kisfiú történetét ismerhetik meg. A koroncói, ötéves Benjamin egyike azoknak, akiken már segítettünk az önök által felajánlott forintokból. A tizenegy éves győri Dávid pedig azok közé tartozik, akiken most szeretnénk segíteni. Dávid szeretteivel egyike lehet annak az ötven családnak, ahol önökkel közösen, a Jóakarat hídján szebbé varázsolhatjuk a karácsonyt. 

Segítséget kérő olvasóink jelentkezését a Kisalföld-szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A postacímre vagy az alapitvany@kisalfold.hu e-mail címre várjuk.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három autó ütközött Győrben - Nincs sérült

A baleset a 14-es út kivezető szakaszán történt kedden délelőtt. Nem sérült meg senki. Tovább olvasom