Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Adós maradt a szépségverseny rendezője?

A Győri Ütő Együttest nemrég Győrbe hívták fellépésre, aztán ügyesen bevitték az erdőbe. Papp Balázs, az együttes vezetője egy hónappal a szépségverseny után nem restelli megvallani: szépen becsapta őket Szamuráj, a verseny lincenctulajdonosa.
Mert nem volt olyan rég, sokan emlékezhetnek rá: az óesztendőben, december 20-án a megyeszékhelyen tartották a „Magyarország három szépe" néven nagy csinnadrattával beharangozott vetélkedőt. Egy hétig tréningezett Lipóton tizennyolc ifjú hölgy, hogy Győrben kifutóra lépjen a feltehetően a tizenháromezer forintos belépő miatt kicsire zsugorodott nagyközönség előtt.

Fölöttébb meleg fogadtatás az élményfürdőben, az időközben tizennyolcról tizenháromra csökkent csinos versenyző leány (három szépe három kategóriában) kilenc díjra érdemesített már a legelején. Fejre kerültek a királynői koronák, a sokévinél és átlagosnál jóval több volt az udvarhölgy. Aztán persze záporozott a díjeső. Kétmilliós, milliós szerződések a szépek szépeinek... Az egyik győri sportegyüttesnek – nem a szépségéért – egymillió forint támogatást jelentett be az éjszakába nyúló rendezvényen a szépségverseny kigondolója, licenctulajdonosa, Antalovics János, alias Szamuráj.

Az emlékezetes decemberi győri éjszakában a sok boldog ember közül néhány zenész élhetett némi fenntartással a felajánlott milliókról hallva. Volt oka rá.

A Győri Ütő Együttes műsort adott a szépségversenyen, de amikor a rendezvény végén a gázsiját kérte, azzal fizették ki, hogy majd másnap.
Ahogy ott dobálóztak a pénzekkel, elképesztő volt ez a kicsinyesség
– mondja keserűen egy hónappal később az együttes vezetője.
Pénzüket persze azóta sem kapták meg a zenészek, ahogy a többi közreműködőt is hasonló módon fizették ki.

Antalovics úr meglepetéssel hallgatta, mikor azzal kerestük meg, hogy adós maradt Győrben. Azt állította, nem is találkozott a zenészekkel, műsorukat nem hallotta. Egyébként győri társánál, T. Lászlónál hagyott előleget, úgy gondolta, abból kiegyenlítette a járandóságokat. „Te jó ég!" – mondta az előbbieket hallva a megnevezett T. L. Állította, hogy a szépségmenedzselésben vállalkozó Szamuráj százezer forintot adott neki, de természetesen tudta, hiszen mindent megbeszélt vele, hogy majdnem háromszor ennyi volt a kiadás. A szépségverseny után, amikor kérte a pénzt, hogy kifizesse a fizetnivalókat, Antalovics úr azt közölte, majd másnap, aztán így tovább, majd kedden, majd szerdán, csütörtökön... Később egyáltalán nem tudta őt utolérni.
A „Három szépek" nyáron nemzetközinek mondott csapatokkal ismét Győrbe készülnek...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közgyűlés: vita a termálról

Kétórás vitát folytatott csütörtökön a győri közgyűlés a termálfürdőről. A baloldal elfogadta a… Tovább olvasom