Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Adományokat várnak a MikulásGyárba

A MikulásGyár neve évek óta összefonódik a Magyar vöröskereszt jótékony gyűjtésével, s egyben Magyarország egyik legnagyobb jótékonysági eseménysorozata, amelynek köszönhetően több ezer rászoruló családnak szebb lehet a karácsonya.

Ezen a héten vasárnap estig várják a hazai Plázákban az adományokat, a felajánlásokat, hogy aztán az ajándékokat csomagolva továbbítsák a rászoruló családoknak. Magyarország egyik legnagyobb jótékonysági akcióját hatodik alkalommal szervezik meg, s ami a lényeg: bárki csatlakozhat hozzá.


Borbélyné Nagy Ágnes, a Magyar Vöröskereszt Gy-M-S megyei igazgatója elmondta, tartós élelmiszert, játékot, megkímélt mesekönyvet, de pénzadományt is szívesen fogadnak, hisz sajnos egyre többen vannak, akik rászorulnak a segítségre.


Az önkéntesek segítségével, diákokkal és felnőtt segítőkkel szervezték meg Győrben is a MikulásGyár nyitvatartását és már az első napokban volt erre kellő számú jelentkező. A segítő szervezet munkatársai előre tájékozódtak a rászoruló családok élethelyzetét tekintve, de ezekben a napokban is sokan jelentkeznek segítségért, - legyen az gyermekjáték vagy tartós élelmiszer. Az igazi nagy roham hét végén várható, vasárnap estig a GyőrPlázában is nyitva a Mikulásgyár, a szervezők minden adományozó segítségére számítanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A győri egyetem köszöntötte nyugdíjasait

A győri Széchenyi István Egyetem vezetése és a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének Egyetemi… Tovább olvasom