Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Adomány a csecsemőosztálynak

Az Audi Hungaria Motor Kft. évek óta rendszeresen támogatja a megyei kórházat.
Az Audi Hungaria Motor Kft. évek óta rendszeresen támogatja a megyei kórházat. A vállalat a kis betegekre külön is odafigyel, hiszen az intézményben működő játszóházak létrejöttéhez is nagy segítséget nyújtott. Ezúttal azonban nem a vállalat, hanem az ott dolgozók adományoztak a kórháznak. Az Audi Hungaria Független Szakszervezet és az Audi Vasas Szakszervezet tagjai 800 ezer forintot gyűjtöttek össze, amit a csecsemő- és gyermekosztály részére ajánlottak fel. Kiss László és Németh Sándor szakszervezeti elnökök tegnap adták át az összeget dr. Varga Gábor főigazgató főorvosnak, dr. Ruszinkó Viktória osztályvezető főorvosnak és Zajovicsné Vizer Bernadettnek, a kórházi Lurkó Alapítvány vezetőjének. A szakszervezeti elnökök közölték: a segítségnyújtást hagyományteremtőnek szánják, hiszen a dolgozóik között is sok a

fiatal, családos ember. A vezetők hangsúlyozták: bíznak benne, hogy példájukat mások is követik. A főigazgató főorvos az adományt megköszönve kiemelte: a támogatás értékét tovább növeli, hogy a felajánlást az audis dolgozók saját fizetésükből tették meg.
Dr. Ruszinkó Viktória elmondta: az adományból a csecsemőrészleg vizsgálóhelyiségét korszerűsítik. Tervezik a többi részleg modernizálását is, s bíznak benne, hogy ehhez az adományokon kívül idővel központi támogatást is kapnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megmentenék a beteg fákat

Győrben a beteg és kivágásra ítélt fákat a városképért felelős társaság megmentené, ha lehet. Tovább olvasom