Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 15°C | 24°C Még több cikk.

Ablakcentrum: névbitorlási pert nyertek

Az Ablakcentrum Kft.-nek semmi köze sincs a rendőrségi hírekben szereplő vállalkozáshoz. Sőt, az Ablak Technika Centrum Kft. ellen már megnyertek egy névbitorlási pert.

Mint arról már korábban hírt adtunk, a Győri Rendőrkapitányság csalás miatt rendelt el nyomozást az Ablak Technika Centrum Kft. ügyében. A cég győri és vidéki irodáiban 2009–2010-ben a szerződés megkötésekor előleget fizettettek, s erről pénztárbizonylatot kaptak többen. A szerződésben vállalt kötelezettségét azonban a cég határidőre nem teljesítette, a munkát nem végezte el, megrendelői számára pedig elérhetetlenné vált.

A hír bejelentése után a győri Ablakcentrum Kft. irodáiban vég nélkül cseng a telefon. A cég ügyvezetője, Prohászka Rajmund érthetően ingerült, hiszen semmi közük sincs a rendőrségi hírekben szereplő vállalkozáshoz. Sőt, ellene már megnyertek egy névbitorlási pert.

˝Tavaly szeptember 21-én mondta ki jogerősen a Fővárosi Bíróság, hogy az Ablak Technika Centrum Kft. bitorolja a védjegyünket, ha úgy tetszik, nevünket. El is tiltották minden további, a vevőket megtévesztő névhasználattól. Ennek ellenére úgy tudom, még idén is ezzel a bélyegzővel látták el némelyik papírjukat. Kellemetlen ez számunkra, hiszen megalakulásunk óta tisztességesen, szakmai elismerések sokaságát learatva végezzük munkánkat˝ – mondta Prohászka Rajmund, majd hozzátette, bízik benne, hogy sikerül mihamarabb tudatosítani mindenkiben, az Ablakcentrum Kft. továbbra is az a cég, ami volt: az ügyfeleit maximálisan gondosan kiszolgáló, Presztízs-díjas, többszörös Magyar Termék díjas vállalkozás.

Olvasóink írták

  • 1. revenger 2011. április 12. 20:03
    „Azért szentté nem kellene avatni az Ablakcentrumot annak fényében hogy a piaci áron 400.000 Ft-os ablakcserét (én ennyiért csináltattam meg önerőből, azonos minőségben) 700.000 Ft-ért csinálták volna meg lakásonként, és nem meglepő módon (Inszol-korrupció) ők voltak az egyetlen választható pályázók(!). Ez egy átlagos tízemeletes panelház esetén 9.000.000 Ft extraprofit, és Győrben nem egy, hanem nagyon sok házban cseréltek ablakot. Nem tudom egy minden részletre kiterjedő ellenőrzésnek mennyire örülne a presztízsdíjas cég. Bár ez egy olyan ország, ahol SOKAT lopni büntetlenül lehet...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kónyi tehenészetben is folytatott vizsgálatokat a rákkutató professzor

Győrben és Mosonmagyaróváron is tartott előadást a napokban dr. Bertha András megyei származású… Tovább olvasom