Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

A vízvezeték ráncfelvarrása - Csőcsere a Teleki utcában Győrben

Az átkötésekre minden esetben előzetes értesítés után, munkanapokon, jellemzően a délelőtti órákban kerül sor.

Február közepétől öt héten át vízvezeték rekonstrukciót végzünk a győri Teleki utcában - tájékoztatta olvasóinkat Hoffer Gábor, a Pannon-Víz Zrt. Győri Üzemmérnökségének vezetője.

Szakembereik a Rákóczi utcai csomóponttól kezdődően a Kisfaludy utca felé haladva kicserélik az ivóvíz gerincvezetéket és a vízbekötéseket. A munkálatok idején vízelzárásra is lehet számítani, erről előzetesen tájékoztatják a fogyasztókat.

A vízvezetékek zárása miatt a környéken víznyomás ingadozás és átmeneti ivóvíz elszíneződés is előfordulhat.

Szakaszosan épül az új ivóvíz vezeték
Szakaszosan épül az új ivóvíz vezeték


-Ilyenkor kollégáim öblítéssel állítják helyre a megszokott vízminőséget. A szűk belvárosi utcában zajló rekonstrukció során szakaszosan épül az új ivóvíz vezeték. A régi víznyomócsőről az Apácza utcától kezdve, fokozatosan, előre egyeztetett időpontban kötjük át a fogyasztóinkat az új nyomócsőre.

Az átkötésekre minden esetben előzetes értesítés után, munkanapokon, jellemzően a délelőtti órákban kerül sor. A rekonstrukció során szükség szerint kicseréljük a csatorna bekötéseket és a tetővíz lefolyók bekötéseit is, melyeket a hét elején kamerás vizsgálattal ellenőriztek kollégáink.

A munkálatok által okozott kellemetlenségekért és a közlekedés akadályoztatásáért kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

Amennyiben bármilyen problémájuk merülne fel, úgy minden esetben forduljanak a Pannon-Víz éjjel nappali diszpécserszolgálatához a 96/311 753 -as telefonszámon.
hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Diplomáért ingyen office Győrben is

300 ezer egyetemi, főiskolai hallgató ingyen töltheti le otthoni használatra a Microsoft Office… Tovább olvasom