Kisalföld logö

2018. 08. 20. hétfő - István 18°C | 31°C Még több cikk.

A világ, ami körülvesz - kiállítás az ETO-Parkban

Megnyílt Győrött az ETO Park földszintjén (Nagy Sándor u 31.) Nemes Zoltán és Németh János fotográfusok fotókiállítása A világ, ami körülvesz címmel.
Németh János természetfotós a felhők szerelmese, szereti a naplementét az időjárást, a megismételhetetlen, vagy különleges pillanatok megörökítését izgalmasnak, nehéz feladatnak tartja, mivel csak egyszer van lehetősége az embernek lefényképezni az adott pillanatot. Amit lefotóz, azt a természetes valóságában szereti visszaadni. A tökéletességre törekszik, örökké küzdő típus, kitart az elvei mellett. Igyekszik úgy élni az életet, hogy az a lehető legteljesebb legyen.

Németh János felvételei.


Nemes Zoltán fotográfust egy polihisztornak nevezném, aki rendkívül sajátos művészi módon tárja elé témáit, formáit és életútját. Mint a legtöbb fotóst többféle téma érdekli a világból, de nem is csoda, hiszen bolygónk színes és izgalmas forgataga és témavilága hat ránk leginkább. Zoltán fotóiból sugárzik a pozitív energia, ami minket lelkileg felemel a magasba és boldoggá tesz. Mostanában a bővülő szabadidejében mint nyugdíjas egyre többet foglalkozik fotóival, Photoshoppal fűszerezve úgy is, mint egykori tipográfus.

nz

A tárlat június 30-ig látogatható hétfőtől szombaton 9–20 óráig, vasárnap 10–18 óráig.

Fotók a megnyitóról: Szük Ödön.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csökkent az álláskeresők száma Győrben

Hetedével csökkent Győrben az álláskeresők száma - közölte az áprilisi statisztikai adatok alapján… Tovább olvasom