Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

A Vaskakas zavarta az esküvőt

Győr - ˝A rendezvény tönkretette a lányom több százezer forintba kerülő esküvőjének legszebb részét˝ - panaszolta olvasónk.


Olvasói panasz

A lányom esküvőjét szombaton délután tartottuk a bencés templomban, ami gyönyörű helyszín lett volna, ha a Széchenyi térre a templom elé nem telepítenek színpadot. Onnan szólt a hangos zene, ami behallatszott a szertartásra. Még szokás szerinti csoportkép se készülhetett a templomkapuban, olyan közel volt a színpad. A rendezvény tönkretette a lányom több százezer forintba kerülő esküvőjének legszebb részét. Legközelebb gondol arra a tér használatáról rendelkező önkormányzat, hogy itt szombatonként esküvőket tartanak? A Dunakapu tér azonban szabad. Örömanya bánatkönnyekkel
A Széchenyi téren az említett időpontban a Vaskakas-fesztivál programjai zajlottak, amelyek több ezer érdeklődőt vonzottak a belvárosba. Sajnálatos, hogy a bencés templomban megtartott esküvői ceremóniát ez kellemetlenül érintette, a szervezőknek természetesen nem állt szándékában semmilyen családi esemény megzavarása. Ellenkezőleg, sok száz győri család hétvégéjének kellemesebbé, tartalmasabbá, színesebbé tétele volt a szempont – szögezte le Bakács László, a győri polgármesteri hivatal médiareferense.

Hozzátette: az önkormányzat az eddigieknél is nagyobb körültekintésre törekszik. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy a Dunakapu tér a Négy Évszak Fesztivál alkalmából ugyancsak számos rendezvény helyszíne lesz, amely várhatóan tízezreket vonz majd a megyeszékhely központjába. Portálunkon keresztül is arra kéri a helybelieket, hogy ha a belvárosban élőknek esetleg kellemetlenségeket is jelentenek a nagyobb rendezvények, legyenek tekintettel mások, sok ezer embertársuk szórakozására, időtöltésére.

Olvasóink írták

 • 12. ila 2010. július 27. 07:40
  „Nagyobb gondjuk,ne legyen az életbe.
  Egyeztetni kellett volna.
  Eső után köpönyeg.”
 • 11. DukePapa 2010. július 26. 13:32
  „Hát ha tudom hogy rendezvény van ott akkor nem ott rendezek esküvőt. Ne legyen rendezvény soha szombaton? Ez baromság. Nem jártak utána hogy ott rendezvény lesz?”
 • 10. Truder 2010. július 25. 15:44
  „sóból=szóból :)”
 • 9. Truder 2010. július 25. 15:43
  „MTT- lehet, hogy sóból ért az ember, de egy fesztivál műsorát leállítani, mikor ott tömegek vannak, szinte lehetetlen..
  Egyet értek az anyukával. Esküvő egyszer van egy életben, annak olyannak kell lenni, amilyet az ember megálmodik. Bosszantó, ha valami nem úgy sikerül, hiszen megismételhetetlen.. Szomorú, hogy a rendezvényeket szervezők ezt nem tartják szem előtt. Különösen ott, ahol a tőszomszédságban van egy templom. Ráadásul szombatonként vannak általában az esküvők... Lehetett volna egyeztetni előtte. Hiszen a rendezvény, és az esküvő időpont is jó előre ki van tűzve..”
 • 8. MTT 2010. július 24. 10:12
  „Ha bárki a násznépből, -vagy éppen pont az örömanya-odament volna bármelyik szervezőhöz, és megkérte volna, hogy csak egy 40 perces ceremónia erejéig, tartsák tiszteletben a szertartást, - szerintetek nem tették volna meg? Véleményem szerint minden további nélkül. Szóból ért az ember.”
 • 7. alkutya111 2010. július 23. 10:41
  „"....a szervezőknek természetesen nem állt szándékában semmilyen családi esemény megzavarása. ..."
  Ez igaz lehet, de!
  Nem gondoltak a rendezők arra, hogy egy színpadot nem 5 m-en belül a templom kapujába állítanak fel?!
  Ha nem akkor valami gond van a szervezőkkel a színpad felállítójával.
  Miért nem lehet egy színpadot felállítani a térre úgy, hogy az ne zavarja más tevékenységek működését.
  Tisztelt Bakács Úr! Ön és munkatársai megbuktak ennek a rendezvénynek az előkészítésén.
  Kötelességük lenne kárpótolni mindazokat, akiket hátrányosan ért a színpad amódbeli felállítása.
  Gondolok itt az esküvő résztvevői mellett, a napi misére érkezőkre is.
  Gondolom, ha Borkai Úr családjának lett volna hasonló rendezvénye a templomban, akkor ez a helyzet nem állhatott volna elő!
  No comment!!!!!!”
 • 6. Tabornok 2010. július 23. 03:01
  „Nem a belvárosban kellene tömegrendezvényeket szervezni. Csinálják az egyetemi csarnokban, Kiskúton, vagy bárhol máshol! Bulizzanak a Gardénia helyén épült bevásárlóközpont parkolójában! Nagyobb, mint a Széchenyi tér és még közel is van.
  Az külön érdekessége a köztéri rendezvényeknek, hogy olyan hangerővel bömbölnek, hogy munkahelyen ilyen zajszintnél fülvédő használatát rendelik. Zajongjanak a város szélén!”
 • 5. VJack 2010. július 22. 17:41
  „Ja.:) Meg ne felejtsük el, hogy olyan is van, hogy 5 ember hallgatja a színpad előtt a fél várost idióta szöveggel telebömbölő, saját hangjába szerelmes szpíkert. :)”
 • 4. HR_XAR 2010. július 22. 17:22
  „Ki a fenét érdekel a többezres csőcselék? Az ember nagy tömegben úgyis birka, eszetlen és viselkedni sem tud. Vannak dolgok, amikben nem az önkormányzat és a tömeg körül forog a világ, és jobban tennék, ha belátással lennének rá. Az esküvők fontosabb dolgok, mint az a hülye zsibvásár a placcon sok hülye emberrel.”
 • 3. f.r.22 2010. július 22. 15:44
  „2.:- nem azért volt a rendezvény direkt h megzavarja a templomban lévő
  ceremóniát! véletlen egybeesés volt! ezek szerint semmilyen rendezvény se
  legyen szabadtéren mert valakit biztos zavar? mégis milyen kártérítésre
  gondoltál? s kitől? fizessen aki ott volt? lehet őket meg zavarta a násznép!!!
  sok boldogságot a párnak...”
 • 2. katyes 2010. július 22. 12:52
  „Mi is jártunk arra szombaton.
  Tény és való ,hogy a szinpad nagyon közel volt a templom bejáratához.
  és én is fel lennék háborodva ,ha a lányom esküvőjén a templom előtt nem tudnánk fotózni,mert nincs hely ,vagy azért mert ugye ilyenkor sok ember fordúl meg egy rendezvényen és össze vissza mászkálnak a násznép között. És szerintem elég gyakran van ott esküvő ezért tényleg a rendezvény szervezők ebbe bele gondolhatnának ,hogy ők ,hogy éreznének ilyen esetben. Én kártérítést kérnék az ifjú pár helyében.Mert azt a meghitt pillanatot mikor kivonúl a pár a templomból stb. meg kell őrizni foton is.

  Kivánom ,hogy ennek ellenére legyenek nagyon boldogok.”
 • 1. SC 2010. július 22. 12:36
  „Ez legyen a fiatal pár legnagyobb baja közös életükben...
  Legyenek boldogok!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétvégi programajánló

A következő hétvégén is érdekes programok és fesztiválok várják szerte a régióban. Kalandra fel! Tovább olvasom