Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

A városi KDNP az év eredményeit idézte

Győr - A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) városi szervezete szóvivője, Herkely Ákos és Sík Sándor önkormányzati képviselő kedden este Győrszentivánon nyilvános évértékelő megbeszélést tartott.
Herkely Ákos a párt társult szervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség idei tevékenységére irányította a figyelmet. Kiemelte a fiatalok segítségét a Bartók Béla úti iroda átadásánál, a sikeres, neves személyiségeket vonzott véradás, illetve a Mosoni-Duna-part megtisztítására hirdetett, 560 személyt vonzott akció megszervezésében.

Sík Sándor – nem megfeledkezve képviselőtársáról, Ecker Gyuláról – Fejlődik Győrszentiván címmel hosszasan sorolta az elmúlt időszakban a városrészben megvalósult mintegy 400 millió forint értékű fejlesztést, beruházást. A Főutca-programban a Déryné utca önálló arculatának megteremtésére törekedve kerékpárút, díszburkolat épült, megoldották a csapadékvíz-elvezetést, parkolókat, autóbuszöblöket alakítottak ki, és várhatóan 2 hónapon belül a villanyoszlopokat is áthelyezik. Átadtak egy nagyobb és három kisebb játszóteret, részben felújították a Páskom utcát, a Lőtér utcát, az Egysori utcát, a Vasút sort, aszfaltburkolatot kapott a Gólyarét–Pengős utca közötti szakasz, a Jogar utca teljes hosszában és 7 kilométernyi járda. Kiépült Károlyháza ivóvízellátása, közkutak kerültek a kertvárosi kerékpárút mellé, megépült a temető melletti parkoló, jelentős felújításokat végeztek az iskolákban.

Az MSZP iparűzési-adó javaslatáról szólva Sík Sándor Presztízs-díjas vállalkozókat idézett, akik szerint inkább a szakképzés és a pályázati lehetőségek támogatására, a munkabér terheinek csökkentésére lenne szükség.

Olvasóink írták

  • 1. joco 2008. december 18. 05:10
    „És "hálát" adtak a CSUHÁZÓ pártnak, hogy a helyi hatalomba bekerült a "nagy" tömegeket vonzó pártjuk?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

April Foley nagykövet megyénkbe látogatott

Győr - April H. Foley, az Egyesült Államok nagykövete kedden a megyébe látogatott és többek között… Tovább olvasom