Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

A városé legyen megint a Frigyes

Nem kell népi kezdeményezés, egy képviselő javaslata is elég, hogy a győri közgyűlés napirendjére tűzze a Frigyes-laktanya ügyét.
A Frigyes-laktanya

Ezt dr. Dézsi Csaba András fideszes alpolgármester mondta el tegnap délelőtti sajtótájékoztatóján. Emlékeztetett rá, hogy a Pro Urbe Egyesület aláírás-gyűjtési akciót kezdeményezett a Frigyes-laktanya ügyében. A szándékot a Fidesz helyesnek tartja, és mindenképpen támogatja, hogy a laktanya visszakerüljön a város tulajdonába. Ám ehhez, mondta dr. Dézsi Csaba András, nincs szükség a város lakosságának „ megmozgatására " . A rendkívüli közgyűlés összehívásához elég tizenegy képviselő aláírása. Ez meg is történt, s a dokumentumot a fideszes alpolgármester – mint külön is kiemelte – szerette volna tegnap átnyújtani a polgármesternek (egyben az Universitas alapítvány társelnökének), aki azonban éppen nem tartózkodott Győrben parlamenti elfoglaltsága miatt.
A Fidesz-frakció azonban a kellő számú képviselői támogatás birtokában sem kívánja a rendkívüli közgyűlés összehívását. Azt szeretné, ha a téma bekerülne a második félévi munkatervbe, az első, szeptemberi közgyűlésre. Ezt egyetlen képviselő is javasolhatja.

Korábban:

Akció a Frigyes-laktanyáért (2002.06.11.) >>
A polgármester a Frigyes-laktanyáról (2002.06.12.) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötletből lett virágszökőkút

Legéndi Gáborné ötletének is köszönhetően üde színfolttal gazdagodott a győri belváros nyugati… Tovább olvasom