Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

A szolgáltatók ''közéleti modortalanságáról''

A közgyűlés témái közül kettőt emelt ki. Az egyik, hogy igen sok és jogos észrevétel érte az E.ON-t a hosszú teljesítési határidők és a lakossági bejelentések kezelése kapcsán.
A „közéleti modortalanság" kategóriába sorolta a szolgáltatóknak (nem csak az áramszolgáltató) azt a viselkedését, hogy gyakorlatilag az ügyfeleikkel nem állnak szóba, írásban kérnek tőlük mindent, vagy telefonon csak hosszas gombnyomogatások után is „géphang" ad valamiféle információt. A közgyűlésen egyébként az E.ON jelen lévő képviselői „együttműködőnek" bizonyultak, s talán ez a kapcsolatok javulásához vezet.

Sok vitát váltott ki a közgyűlésen a Városrész Szolgálatáért díj tervezett alapítása. Ezt eredetileg a helyi részönkormányzatokkal rendelkező városrészeknek szánták, ám kiterjesztik minden városrészre. Többen annak adtak hangot, hogy ez az új díj csökkenti a Pro Urbe, illetve „A város díszpolgára" cím rangját. Az alpolgármester szerint viszont sokan vannak, akik a szűkebb lakóhelyük érdekében kifejtett munkájukért is megérdemlik a város elismerését.

Újságírói kérdésre válaszolva (miért vehetett részt a Magyar Gárda az október 23-i koszorúzáson?) Ottófi Rudolf elmondta: a város vezetői nem vizsgálják, kik kerülnek fel a városi eseményen a koszorúzók listájára, az erre illetékesek csak azt nézik, hogy a részt vevő szervezetek törvényesen bejegyzettek-e.

Márpedig a Magyar Gárda, legalábbis most még, törvényesen bejegyzett szervezet. Az alpolgármester ennél sokkal fontosabbnak tartja, hogy Győrött a megemlékezések békésen zajlottak, s reméli, hogy a város nyugalmát a jövőben sem zavarja semmi.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Büki Lajos díszpolgár lett

Győr - Díszpolgári címet adományozott a győri közgyűlés csütörtöki ülésén Büki Lajosnak, az 1956-os… Tovább olvasom