Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

A személyzet már birtokba vette az Ibist

Győr - Még meg sem nyílt, de már több átutazó megállt az új győri szálló, az Ibis előtt. A személyzet kedden „költözött be" az elkészült épületbe, ahol apróbb javításokat végeznek a szobákban, elhelyezik a dekorációt a bárban, és nemsokára vendégeket is fogadnak.

Ahogy tervezték, júliusban megtörtént a győri Ibis szálló műszaki átadása, az épület kilenc és fél hónap alatt elkészült. Kormány Balázs, az Accor Pannonia Hotels egyik vezetője lapunknak elmondta, az engedélyek beszerzése után nemsokára vendégeket is fogadhat próbaüzem keretében. Szeptemberben tartják az ünnepélyes megnyitót, és abban a hónapban már mintegy tíz telt házas napjuk is lesz. Akik kongresszusok miatt látogatnak a városba, azok foglaltak le előre szobákat.

Tereprendezés a környéken

A személyzet már kedden elkezdte begyakorolni a helyszínen feladatát. Tizennégy alkalmazottat vettek fel, többségében győrieket. Az igazgató, Magyar Csaba viszont a fővárosból költözik ide. Az Accor-csoport több szállójában dolgozott már, recepciósként kezdte, majd vezetői posztokra került. A Kisalföldnek a győri épület környékét is megmutatta, ugyanis a munkálatok végeztével ígéretének megfelelően a kivitelező leaszfaltozta az utat, füvesített, fákat ültetett, autóknak megállóhelyeket alakított ki a hotel előtt. A szállónak azokon kívül saját parkolói vannak, a felszínen tizenegy, a mélygarázsban harmincöt.

Pipacsokkal jelölt folyosók

A földszinten van három tárgyalóterem és a folyamatosan nyitva tartó bár, amit bárki látogathat. A bizniszsarokban számítógépes munkarészt alakítanak ki, de a berendezés egyébként is fiatalos.
A dekorációban a pipacs többször is megjelenik, és ez az elem az emeleten is felfedezhető, ahol a coquelicot- (pipacs-) szobák találhatók. Kilencvenhat kétágyas, úgy berendezve, ahogy azt a cégcsoport francia központjában a friss trendeknek megfelelően egy éve kifejlesztették. A hotel szándéka szerint az otthon kényelmét, melegét nyújtja, és tényleg barátságos hangulatú, de még ennél is szembetűnőbb a korszerűség és a mintaszerűen praktikus helykihasználás.
A szobák többsége nem dohányzó és vannak külön a mozgáskorlátozottak igényeihez igazítottak.

Cégekre számítanak

A szobák egységes berendezése az Ibis filozófiájának része. Így Európában számos helyen azonos terméket kínálnak és aki megkedvelte szállójukat más országban, itt is keresni fogja. A háromcsillagos hotel árban a középkategóriába tartozik és az Ibis márkát tényleg többen ismerik, mert a hotel éjjel világító emblémája már több átutazóban lévő külföldi családot, üzletembert megállított. Utóbbiak számítanak a fő célcsoportnak, ezért az igazgató szeretné a győri és a környékbeli cégekkel megismertetni szolgáltatásaikat.

A vállalkozások szállásigényeire, az Ibis nemzetközi kapcsolataira és az épület szomszédjában székelő, konferenciatermekkel rendelkező megyei kereskedelmi és iparkamarával kialakított együttműködésre alapozza céljait.

Rimányi Zita

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Budai Ilonkával szépen szólt az ének

Pázmándfalu - A tábori program idén is színvonalas gálaműsorral és kézművestáborral zárult… Tovább olvasom