Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 25°C Még több cikk.

A Széchenyi Programiroda Győrben is segít a pályázóknak

Az Új Széchenyi Terv keretein belül meghirdetett közel 2000 milliárdos uniós pályázati forrás aktuális részleteiről november 17-én, Győrben, tájékoztató, szakmai konferencián informálódhatnak az érintettek.

Az ÚSZT pályázatait koordináló Széchenyi Programiroda rendezvényének célja, hogy a pályázókat megismertesse az igénybe vehető támogatási lehetőségekkel, és személyre szabott tanácsadással segítse a jövőbeni munkájukat.

A térítésmentes szakmai konferencia különlegessége, hogy a leendő pályázók hivatalos forrásból nyerhetnek betekintést a teljes pályázati rendszerbe, amely kiegészül a Széchenyi Programiroda szerepének bemutatásával - a pályázati források maximális kihasználásában.

Az aktuális pályázati források áttekintése mellett a programiroda tanácsadói a konferenciák alkalmával személyre szabott tanácsadással várják a pályázók kérdéseit.

A KONFERENCIA PROGRAMJA

A rendezvény egyaránt elérhető államháztartási intézmények, önkormányzatok, polgármesteri hivatalok, civil szervezetek, egyházak, közoktatási intézmények, mikro-, kis és középvállalkozások, nagyvállalatok, kulturális és közművelődési intézmények, leghátrányosabb helyzetű kistérségek, szakszervezetek, érdekképviseletek számára.

A program előzetes regisztrációhoz kötött.

Bővebb információk: www.szechenyiprogramiroda.hu

Olvasóink írták

  • 1. öröksoproni 2011. november 14. 08:46
    „Rögtön megmondják, kinek, mennyit kell majd visszaosztani. Így a kedves pályázónak em kell felesleges körököet futni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előadás a Bezerédj-kastélyban: Varázslatos ókor

A varázslat és mágia az ókorban olyan hétköznapi volt, mint ma egy utazás a buszon. Az emberek… Tovább olvasom