Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

A sofőr jobbról elengedte a gyalogost, a balról érkezett elütötte Győrben - fotó

A 64 éve nőről később derült ki, hogy súlyosan megsérült.
A Győri Rendőrkapitányság közúti baleset okozása miatt eljárást folytat egy 56 éves győri férfi ellen, aki június 30-án 6 óra 10 perckor az általa vezetett Chevrolet típusú személygépkocsival közlekedett Győrben, a Mónus Illés úton a Nagy Imre út irányába. Közlekedésekor a Zrínyi út kereszteződéséhez közeledve a kijelölt gyalogátkelőhely előtt megállt, mivel az úttest jobb széléről áthaladni szándékozó gyalogos nőt észrevette - közölte a rendőrség.

A gyalogos jobbról elhaladt előtte, majd ezt követően a tőle elvárt kellő figyelem és körültekintés elmulasztásával indult és a gyalogátkelőhelyen a tőle balról a forgalmi irányokat elválasztó járdaszigetről lelépő 64 éves győri asszonyt járművel fellökte.

A baleset okozója és a korábban a gyalogátkelőhelyen áthaladó nő a részest felsegítették, aki a mentőszolgálat helyszínre irányítását elutasította.

A rendőrség felvétele
A rendőrség felvétele


A balesetet követően a baleset részes erősödő lábfájása miatt a PAMOK SBO Traumatológiai állomásán ellátásra jelentkezett, ahonnan súlyos sérüléséről a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányító Központját értesítették.

A balesettel kapcsolatosan azoknak a szemtanúknak a jelentkezését várja a rendőrség, akik a baleset bekövetkezéséről információt tudnak adni, valamint keresik azt a fiatal szőke hajú nőt, aki a balesetet megelőzően a jármű előtt elhaladt, majd felsegítette a baleset részesét. A jelentkezéseket személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán vagy a 0696/520-092, vagy 520-094-es telefonszámon várjuk.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Doktorok és frissdiplomások a Széchenyi István Egyetemen

A Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karán 71 jogászdoktort avattak… Tovább olvasom