Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

A sikerhez vezető útra jegyeket nyertek

Szalay Ádám, a Napló szerkesztője Jack Canfieldtől, az Egyesült Államok legismertebb önmegvalósítási szakemberétől tanulta meg a módszert, mellyel boldogabb életet élhetünk. Előadására két olvasónk nyert jegyet játékunkban.



Játékunk véget ért, két nyertesünk Pelván Tímea (Győr) és Vojta László (Győr). Gratulálunk nekik! Nagyon örülünk, hogy ilyen nagyon sokan jelentkeztek a játékunkra, és jövőben igyekszünk minél több ilyen jellegű promócióval előrukkolni.



Korábban:
Szalay Ádám, a Napló szerkesztője Jack Canfieldtől, az Egyesült Államok legismertebb  önmegvalósítási szakemberétől tanulta meg a módszert, mellyel  boldogabb életet élhetünk. Nyerjen jegyet a két napos győri előadásra!

A Sikerkód Szalay Ádám kétnapos motivációs tréningje. Gyakorlati útmutató a sikeres élet mindennapokban alkalmazható alapelveiről. Inspiráló tanfolyam azoknak, akik úgy érzik, megakadtak a magánéletben, a karrierjükben vagy a pénzügyek terén. Cselekvési tervet ad a résztvevők kezébe és elindítja őket céljaik megvalósulásának útján.

A Sikerkód motivál és feltölt energiával. Megmutatja, vállalkozóként hogyan élhetjük túl a válságot. Megtanít arra, hogy alkalmazottként


A boldogság, a siker és a bőség tanulható!


A Titokból ismert Jack Canfield módszere.

2010. december 11-12-én
9-17 óráig
a Hotel Rábában
Győr, Árpád út 34.

Tréner: Szalay Ádám

Motivációs tréning azoknak, akik megakadtak a magánéletben, a  karrierjükben vagy a pénzügyek terén.


Telefonos jegyrendelés:
06 30 398 1 399

e-mail: info@sikerkod.hu
www.sikerkod.hu

Jegyár: 19 500 Ft

Jegyárusítás:

Angyal Bolt
Győr, Bajcsy Zs. u. 29.

Alexandra Könyváruház, Győr Árkád
Győr, Budai u. 1.

Alexandra Könyváruház, Győr Plaza
Győr, Vasvári P. u.1/a.

hogyan találhatjuk meg számításunkat a munkahelyen, hogyan vívhatjuk ki feletteseink elismerését. Megtanít arra is, hogy magánemberként hogyan találhatjuk meg a harmóniát és a boldogságot a mindennapokban: legyen az egy szerető társ, egy álomnyaralás vagy épp a visszaszerzett egészség.

A Sikerkód az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb önismereti-önmegvalósító tréningjét, Jack Canfield módszerét hozza el Magyarországra.

Válaszoljon helyesen kérdésünkre, és nyerjen csaknem húszezer forint értékű jegyet a december 11-12-ei kétnapos győri előadásra!


Melyik világhírű motivációs könyvben ad Jack Canfield is hasznos sikertippeket?

A,  A Titok

B,  A Rejtély

C,  A Remény









A helyes megfejtők között 2 db belépőjegyet sorsolunk ki. A megfejtéseket december 7-éig várjuk a jelentkezes@lapcom.hu e-mail címre. A tárgyban tüntesse fel: SIKERKÓD!

A szerencsés nyertesek nevét december 8-án közzétesszük portálunkon. Nyerteseinket az előadást követően élménybeszámolóra várjuk szerkesztőségünkbe.

Aki keres, talál, aki kér, annak adatik

Ötvenezer gondolat fut át a fejünkön naponta és nagy részük negatív. Ha ezek többségét saját céljaink támogatására tudjuk átalakítani, befolyásolhatjuk a fizikai valóságot – állítja Szalay Ádám. A Napló szerkesztője Jack Canfieldtől, az Egyesült Államok egyik legismertebb önmegvalósítási szakemberétől tanulta meg a módszert, mellyel boldogabb életet élhetünk.


– Népszerűek az önmegvalósítási törekvések, kelendőek az életreceptet adó könyvek. Ennyire sok a sikertelen, boldogtalan ember?

– Sok mindent megtanulunk az iskolában, a rigómezei csata dátumát, a kénsav képletét, de azt nem, hogyan érdemes élni, hogyan kell célokat kitűzni. Amikor én ezt megtanultam Jack Canfieldtől, „aha" élményként éltem meg és jelentős változást hozott az életembe. Jack Canfield eredetileg történelemtanár, az iskolában kezdte vizsgálni, miért sikeres az egyik gyerek, a másik miért nem. Tapasztalatai szerint ez az önbecsüléstől függ, a felnőtteknél is. Akinek van önbecsülése, az hajlandó kockáztatni, új területeket kipróbálni. Bizony már az iskolában tanítani kellene a sikerreceptet.


– Mondana példának egy segítő gyakorlatot?

– Az érmejátékot érdemes kipróbálni. Mondjuk egy tízforintost magunkban elképzelünk és azt is, ahogy megtaláljuk. Harminc napon át, mindennap egyszer, becsukott szemmel. Én már a huszonvalahányadik napon találtam egyet, pár nap múlva egy tízezrest is. Azt nem ígérem, hogy mindenki tízezreseket fog találni, de ha érzelmeket ad a vizualizációjához és tényleg szokásává teszi azt az ember, megvalósulnak a vágyai. Aki sikerrel járt az érmejátékban, elgondolkodhat azon, más téren is alkalmazhatja-e. Példaképeink, az olimpikonok is így készülnek a versenyekre.


– Eszerint a módszer, amit megtanult, hasonlít A titok című könyvben megfogalmazotthoz.

– Igen. A titok, hogy merjünk kérni, hogy merjen az önképén változtatni az ember, mert ha csak arra gondol, mi nem lehet jó az életében, akkor a rossz dolgokat vonzza be.


– Mit kellene szinte mindenkinek megtennie, főleg annak, aki úgy érzi, hullámvölgybe jutott?

– Érdemes tisztázni, mit gondolunk magunkról, a világról. Mi az, amit újra meg újra elismételünk, akár ténylegesen, akár belső monológként. Ez befolyásolja életünket. Az a tanácsom, hogy a hullámvölgybe ért ember vegyen jegyzetfüzetet és ceruzát magához, szánjon rá huszonnégy órát és írjon fel mindent, ami azalatt eszébe jut. Így feltérképezi saját gondolatait és rájön, mi a teendője. Gondolatainak változása meghatározza lehetőségeit, eredményeit.

Rimányi Zita


Még több információ az előadásról és a módszerről a Sikerkód honlapján >>

Olvasóink írták

  • 1. netti1977 2010. december 09. 14:18
    „Ki nyert a játékon? Elvileg tegnap közzé kellett volna tenni...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Drága kukák: átlagosan kétszeres, de egyes településeken négyszeres is lehet az emelés

A Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás tájékoztatót tartott a 2011-es hulladékszállítási díjszabásról. Sok jó hírrel nem szolgálhatunk. Tovább olvasom