Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

A rendőrség keresi: bankkártyát lopott, majd pénzt akart felvenni

A képen látható férfi Vámosszabadin tört fel egy személygépkocsit, amelyből egyebek mellett bankkártyákat is lopott, ezekkel később pénzt akart felvenni.

A Győri Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást. A képen látható férfi Vámosszabadin tört fel egy személygépkocsit, melyből egy testvérpár női táskáit lopta el.

Ebben személyes irataik, bankkártyáik, étkezési utalványok, készpénz és mobiltelefon is volt.

Kis idő elteltével az egyik lopott bankkártyát felhasználva az egyik automatánál kísérelt meg pénzt felvenni az egyik sértett számlájáról, de sikertelenül. Ezt rögzítette a biztonsági kamera.A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, kilétéről tud, jelentkezzen személyesen a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, a 96/520-000/15-33 telefonszámon hivatali időben, illetve a 107 és 112 ügyeleti és számon.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. annobon 2010. december 03. 10:35
  „21-hez: jogos, mert őt is megilleti az ártatlanság vélelme! Inkább így kellett volna korrektebbül megfogalmazni: "A képen látható férfi - minden valószínűség szerint - feltört egy gépkocsit Vámosszabadin, melyből..."”
 • 21. sivatag66 2010. december 02. 21:55
  „A képen látható férfi Vámosszabadin tört fel egy személygépkocsit, melyből egy testvérpár női táskáit lopta el.
  T.cikkíró ! Honnan tudja,hogy ez a férfi "törte" fel a személygépkocsit ?????????????????????????????”
 • 20. Barackos 2010. december 02. 21:43
  „Nem tudom a rendőrök mily módszerekkel dolgoznak, de igazán nézhetnék a most oly sikerrel futó sorozatokat!
  Az ipse sapkája és a rajta levő kitűző nagyon hasonlatos a csehszlovákok által használtakhoz.
  Érdemes lenne felvenni a kapcsolatot a szlovák kollégákkal!
  Ott is beszélnek magyarul !”
 • 19. Sundance 2010. december 02. 21:16
  „12. Griii 2010.12.02. 17:31 ::
  Nanananana, álljunk meg :) Én nem tudom miféle "bank" volt ez, de annál a 3nál ahol az utóbbi 10 évben megfordultam mint számlatulajdonos, a PIN kódot akkor sem mondják meg (más kérdés hogy fizikailag le sem tudják kérdezni magát a kódot a szoftverből, de ez már informatikai téma, mindegy), ha kártyástul, személyistül, születési akvi-val együtt vonulsz be személyesen........ Olyan a világon nincs hogy egy bankban PIN kódot megmondanak bárkinek, olyan meg hogy telefonon, ona olyan pedig a mesében sem.
  CIBnél még az új kártya kiküldésekor is le van szépen írva, hogy ha PIN elveszik, akkor új kártya, stb....”
 • 18. Griii 2010. december 02. 19:44
  „Legszebb öröm a káröröm ugye? Gratulálok az ilyen hsz-ekhez! Még egyszer mondom, nem kívánom senkinek azt az érzést amit ők éltek át akkor! Majd megnézném én annak bárgyú, ostoba képét amikor rájön, hogy nem tudja magát igazolni sehol és nem hiszik el, hogy ő az akinek mondja magát! Egyébként teljesen igaza van mindenkinek, nem azzal kell foglalkozni, hogy ilyen megtörténhet, (egyébként meg nem is látszott a táska, mert el volt rejtve az ülés alatt) hanem azzal hogy lehet forgatni a kést a másikba! Nem baj, úgy is ez jellemző minden ilyen helyre, csak hencegni a másikon! Ez az igazi magyar virtus! Ennyi a véleményem! Soha sem szoktam ilyen helyre írni pont ilyen emberek miatt, aki abszolút nem tudnak együtt érezni illetve nem képesek rá! De csak egyszer történik meg, ami megtörténik és akkor lehet sírni!!!!”
 • 17. annobon 2010. december 02. 19:15
  „12-höz: "az ember nem feltétlenül viszi magával a táskáját a temetőbe temetésre, mikor kb. 20 méterre van tőle az autója" Én még 1 m-re sem hagyok semmit az autóban. "kamikaze"-val értek egyet. Egy női ridikül (avagy retikül) nyugodtan elfért volna az illető vállán is. Vagy akkor minek vitte magával?”
 • 16. dealergirl 2010. december 02. 18:36
  „Az én kártyáimat is ellopták, ugyanilyen képfelvétel is készült, a nő aki meglopott a rendőrségen is volt bent mégsem történt semmi.”
 • 15. Griii 2010. december 02. 18:14
  „Aki még azt sem szegynli, hogy mindezt egy temetés alatt teszi!! Na ez a szégyen!”
 • 14. Griii 2010. december 02. 18:12
  „kamikaze: Elolvastad, amit írtam ember? Mellesleg nem volt szem előtt! Csak valszeg kileste mikor száltak ki a kocsiból! Ez eszed be se jutott ugye? De tényleg nem kívánom senkinek ezt a helyzetet, amibe ők belekerültek! Ezt csak az tudja igazán átérezni, aki már ezt átélte egyszer! Szóval nem biztos hogy egyből "barmozni" kell feltétlenül! Majd megnézném én a te bárgyú ostoba képedet mikor rájössz, hogy nem tudod magad igazolni sehol és nem hiszik el, hogy te vagy az akinek mondod magad! Mindezt egy ilyen ócska, söpredék miatt!!!”
 • 13. kamikaze 2010. december 02. 17:57
  „már elnézést de ki az az oltári nagy barom aki ilyen dolgokat hagy a kocsijában ráadásul szem előtt??nem tudom sajnálni.......”
 • 12. Griii 2010. december 02. 17:31
  „Hi!
  Csak annyit fűznék hozzá, hogy nem egy autóról van szó, hanem kettőről! Bizony, még egy autót is feltörtek még akkor. A cinizmusról meg annyit ( "de minden valószínűség szerint az utastérben hagyták a táskáikat."), hogy az ember nem feltétlenül viszi magával a táskáját a temetőbe temetésre, mikor kb. 20 méterre van tőle az autója és még vagy rajta kívül legalább 100-an vannak ott! Szóval addig ne ossza valaki az észt, amíg nem tudja a körülményeket!!!! Arról nem is beszélve, hogy aki így jár és pont hétvégén, annak a neve egészen hétfőig "NevemSenki", ugyanis még a bankban sem állnak veled szóba fényképes igazolvány nélkül! Ami a legszebb az az, hogy a PIN kódot meg valszeg az ipse megkérdezhette a HelpDesk-en mert elég csak bemondani a nevet, születési dátumot, anyja nevét és már regéli is a "kisaasszony" a telefonba a kódot!!!! Mi ebből a tanulság? Hát az, hogy már egy temetés sem szent és ez a legborzasztóbb! Ennyit erről!
  Üdv mindenkinek”
 • 11. elemér 2010. december 02. 15:06
  „Sikertelen volt, mert nemtudta a pinkódot ?”
 • 10. annobon 2010. december 02. 14:52
  „..és a szemüvege sem "óccsó" sztk-keretes!”
 • 9. spot 2010. december 02. 14:52
  „Még ilyen jó biztonsági kamerafelvételt nem láttam! Soha nem értettem, miért kell pont ezeknek a felvételeknek a leggyatrábbnak lenni a digitális adatrögzítés korában.”
 • 8. Hyppolit 2010. december 02. 14:29
  „Szerintem amilyen a jelenlegi joggyakorlat (sajnos tapasztalatból írom), az illető még azt is elhiteti a bírákkal, hogy csak rá akart tenni x összeget. Egyébként frissen borotvált a képen látható személy...”
 • 7. Gomboc 2010. december 02. 14:26
  „Valakinek a csicskája?!”
 • 6. lagarder 2010. december 02. 14:17
  „<moderálva>”
 • 5. lhb 2010. december 02. 13:37
  „Nem tudta, hogy kamera van, az tuti, s szerintem hontalan, a ruhájából ítélve, De tény, hogy a kocsiban nem szabad semmit sem hagyni....”
 • 4. annobon 2010. december 02. 13:28
  „"egy testvérpár női táskáit lopta el. Ebben személyes irataik, bankkártyáik, étkezési utalványok, készpénz és mobiltelefon is volt. " Más különben a cikk ugyan nem ír róla, de minden valószínűség szerint az utastérben hagyták a táskáikat. Ezért a momentumért viszont nem tudom sajnálni őket, hiszen a rendőrség számos kiadványban és a médiában is számtalanszor felhívta már a lakosság figyelmét, hogy ne hagyjanak semmit őrizetlenül az utastérben!!!”
 • 3. elemér 2010. december 02. 13:05
  „Egyre okosabbak lesznek a kamerák. Homályban is tudnak jó képet csinállni, habár itt van elég fény.
  Aztán van software is ami mondja, te marha megvan a képed. Amcsik robotokat használlnak Afganisztánban örségre. Az lát este, megszólal és lö ha kell.”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A győrsági polgármester szerint életveszélyes a jeges víztenger

Két napja kis híján súlyos baleset történt a víztenger övezte sági úton. A Közút jelenleg… Tovább olvasom