Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

A rendőr nemcsak büntet, kávézik is Győrben - fotók, videó

Police Coffee - Egy csésze kávé a bűnmegelőzésért címmel kampány indult. A Győr Plázában pénteken kávézhattak a rendőrökkel.

Egy csésze kávé a bűnmegelőzésért címmel bűnmegelőzési kampány indult a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, a rendőrség és a CBA együttműködésében.

A rendőr nemcsak büntet, kávézik is. Fotó: Cseh Róbert

A Police Coffee a közösségi rendészet felé vezető út fontos állomása, ahol egy adott terület rendőri vezetőivel, kollégáival folytathatnak a lakosok kötetlen beszélgetést egy kávé mellett.


Videó: Cseh Róbert


A helyi közbiztonságért felelős kollégákat érdekli, hogy az ott lakók hol és milyen problémákat, fejlesztési lehetőségeket látnak, mire szeretnének megoldást találni a biztonságuk növelése érdekében, hiszen a rendőr nem csak büntet, hanem partnerként segít a rendőrség munkájával kapcsolatban felmerülő kérdések megvitatásában.

A Police Coffee egy olyan lakossági fórum, ami segít áthidalni a szakadékot a rendőrség és a lakosság között, növelve ezzel a lakosok szubjektív biztonságérzetét.

Police Coffee

Győr Pláza - A CBA áruház kávézója
(9024, Győr, Vasvári Pál út 1/A.)

10.30 - 16 óráig

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csontos Attilát választották polgármesternek Dunaszentpálon

A három független jelölt közül Csontos Attila nyerte el a Mosoni-Duna partján fekvő Dunaszentpál polgármesteri tisztét vasárnap. Tovább olvasom