Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

A projektek végén fizetik az EU-s pénzeket

Győr - A lehető legrosszabb bizonyítványt állította ki magáról Győr pénzügyekért felelős alpolgármestere, Simon Róbert Balázs, aki „tudáshiányát hecckampánnyal kívánja pótolni" – állította Kisalföldhöz eljuttatott közleményében Molnár Csaba.
A Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium államtitkára, győri szocialista országgyűlési képviselő a városházi politikus lapunkban hétfőn megjelent véleményére reagált, ami szerint a megyeszékhely még egyetlen fillért sem látott az uniós pénzekből, így a hulladékgazdálkodási rendszer 6,5 milliárdos támogatásából sem. Molnár Csaba szerint már a középsős óvodások is tudják, hogy uniós előírás az utófinanszírozás, ami azt jelenti, hogy a megítélt támogatásokat csak a projektek befejeztével fizethetik ki. Szerinte az alpolgármester „politikai érzékét azonban mi sem bizonyítja jobban, mint hogy heccelni próbálja a győri polgárokat. Ezzel szemben a szocialisták Győr érdekében mindig szakítanak majd időt az alpolgármester és munkatársainak korrepetálására."

„A fejlesztési pénzek továbbra is jönnének, ha tudna a kormány mire adni. De a nyári vakáció oly hosszúra és kényelmesre sikerült a városvezetésnek, hogy elfelejtett pályázni az Agora Pólus nevet viselő, kulturális intézményekre vonatkozó kiírásra. Mindegy is nekik, hiszen egy homokozónyi hely mindig lesz egy sajtótájékoztatóra" – fogalmazott Molnár Csaba.

Olvasóink írták

  • 1. Cain 2008. október 08. 07:27
    „Tudjuk Molnár csacsi ! Tudjuk , hogy a csornai elkerülőre továbbra sem fog épülni, viszont az enesei elkerülő már sokat fog javítani a csornaiak gondján problémáján. Mondta mindezt Puch László elvtársad. És azt is tudjuk hogyezt a rémgyenge dumát, szégyenletes választ Te a szavazatoddal támogattad.
    Ettől kezdve hitelességed a nullával egyenlő.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: A semmittevés két éve Győrben

Győr - A semmittevés két éve volt a győri városvezetésnek a hivatalba kerülése óta eltelt időszak,… Tovább olvasom