Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

A pályáztatás tempója is élmény

Félig megtelt a győri városháza díszterme a hamarosan elkészülő győri gyógy-, élmény- és termálfürdő üzemeltetője által a napokban tartott prezentáción.
A tervek szerint októberben megnyíló fürdőben a különböző célú üzlethelyiségek – éttermek, szauna és vízi bár, szépségterem – mellett a műszaki üzemeltetésre, a biztonsági őrzésre, az egészségügyi és higiéniai berendezések szállítására és üzemeltetésére is pályázókat keres az üzemeltető. A prezentáción Kovacsics Imre ügyvezető ismertette a főbb pályázati feltételeket.

Kiderült, már a pályáztatás tempója is élményszámba megy: az ismertető anyagok augusztus 22-én, pénteken délután négy óráig vásárolhatók meg a társaság ETO-stadionbeli irodájában, és a következő hétfőn, 25-én délután 4 óráig nyújthatók be ugyanott. A pályázatokat időben megvásárlóknak részletesebb bemutatót is tartanak csütörtökön és pénteken az építkezés helyszínén.

Bodrossy Attila vezetőtervező a komplexum kínálta üzleti kilátások érzékeltetésére ismertette az épület adta lehetőségeket. A fürdő környékének kialakításával erősítik a környék már eddig is meglévő promenád jellegét, különös tekintettel arra, hogy még egy hazai fürdőből aligha nyílik olyan csodás panoráma, mint a Radó-sziget és a Püspökvár látványa.

Az épületet határozottan két részre, az élmény- és a termálfürdőre bontották, mindegyikkel más-más korosztályt megcélozva. A látogatói élmény fokozására szolgál még például a hatméteres vízesés, a felülvilágított, kör alakú zenés medence attrakciója is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rekorddöntögető szélsőségek

Tavaly éppen ezen a napon százak és százak vonultak ki a győri Rábához, fényképezőgéppel és fagyival… Tovább olvasom