Kisalföld logö

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -1°C | 9°C Még több cikk.

A pálinka lovagrend sikerei

Budapest, Győr - A pálinka felkent lovagjai, pontosabban a lovagrend képviselői nemrégiben Szili Katalinnál jártak. Nem pusztán udvariassági látogatásnak szánták a találkozót – tudtuk meg Barabás Attilától, a Győri Likőrgyár Zrt. vezérigazgatójától, a rend kincstárnokától.

Továbbra is azért küzdenek, hogy a nemzet italának, a pálinkának még nagyobb elismerést, megbecsülést vívjanak ki. Ez úgy tűnik, sikerül. 2008-at hivatalosan is hívhatjuk a pálinka évének, és azt is sikerült elérniük, hogy ezentúl egyetlen meghatározó állami protokollrendezvényről sem hiányozhat a pálinka. Sőt, a külképviseletek partijain is ott lesz ezentúl. Hogy melyik? Az már mindegy, a lényeg, hogy eredeti, valódi pálinkáról legyen szó, ne szeszes italról csupán.

Olvasóink írták

  • 2. Graf György 2007. december 29. 12:58
    „Csak provinciális protokoll rendezvényen jártam életemben, de ott se vedelték a szeszes italokat, mert nem a sarki lebujban tartózkodtunk. Én majdnem absztinens vagyok.
    Jónak tartom, ha a jó magyar hungarikum pálinka hírnevét ezeken a rendezvényeken is emelik. Valaha csak a kecskeméti "fügyülős barack"-ról hallottam, meg az arató-pálinkáról.”
  • 1. Cseter János 2007. december 28. 17:29
    „Szerintem a képviselőinket nem azért küldtük a parlamentbe, hogy pálinkát vedeljenek, hanem józanúl alkossank törvényeket! Hát ezt idáig nemlehet elmondani. Milessz ,ha még a páliunka ivást is köztelezőnek tekintik nemcsak a "párt fegyelmet"? Persze nem is légyeg, hogy milyen gombot nyomkodnak! A pénzük igy is úgy is vastagon meg van. Felelősséget meg nemnagyon ismerik. Hisz még senkit sem vontek felelősségre, és fel sem derítették a hibáikat!Lényeg abban rejlik,hogy "ügyvéd nélkül" a hétköznapi embert kétlábbal rúgathatják ki a Tábla és a Legfelsöbb bírói szintekről! Így Ők ,azt csinálhatnak, ami nekik tetszik, hisz a jogi kasztjuk ebben támogatja Őket!Hát a károsúltak mehetnek a Teremtőhöz panaszra!Vagy vedelheti Ö is a pálinkát!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhunyt Honfy József

Életének 62. évében elhunyt Honfy József a Széchenyi István Egyetem Távközlési Tanszékének egyetemi… Tovább olvasom