Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

A nemzetközi kapcsolatok friss diplomásai vehették át bizonyítványukat a Széchenyi-egyetemen - fotók

A győri Széchenyi István Egyetem nemzetközi igazgatási alapszakán 26 hallgató teljesítette a nyári záróvizsga időszakban a diploma adás feltételeit, s vehette át a pénteki ünnepségen a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar vezetőitől oklevelét.

Három hallgató frissdiplomája kiváló minősítésű lett: Barta Ramóna a győri Péterfy Sándor Evangélikus Oktatási Központban, Holecz Andrea a szentgotthárdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban, Kishalmi Zsuzsa a Kunszentmiklósi Református Kollégiumban érettségizett, s a győri egyetemen mindhárman kiváló eredménnyel tanultak, szereztek diplomát.Kishalmi Zsuzsa átlaga tiszta ötös, s az általános- és a középiskolában is kizárólag a jeles érdemjegy szerepelt bizonyítványaiban. Így Zsuzsa kitüntetéses diplomát kapott.Kishalmi Zsuzsa
Kishalmi Zsuzsa


A végzettek többsége a munkaerőpiacon keres jogi, közgazdasági, diplomáciai felkészültségének megfelelő álláshelyet, egyharmaduk újabb alap- vagy mesterszakos tanulmányokat kezd.

Az európai és nemzetközi igazgatási mesterszakon kilencen végeztek. Gömbös Csilla, a szombathelyi Kanizsai Dorottya Gimnázium egykori diákja és Takács Tímea, a győri Krúdy Gyula Gimnázium volt tanulója vehetett át kiváló minősítésű diplomát.

A mesterszakon diplomázók jellemzően nemzetközi cégeknél helyezkednek el, s ketten a győri Deák Ferenc  Állam- és Jogtudományi Kar doktori iskolájában folytatják tanulmányaikat.

Olvasóink írták

  • 1. acsali 2013. július 14. 11:47
    „nemzetközi kapcsolatok, irány dubai”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elindult a 2017-es Győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapja

Akik szeretnék figyelemmel kísérni a győri és a többi magyar versenyző olimpiai szereplését,… Tovább olvasom