Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

A narancs helyett több színt szeretnének a Parlamentben

A helyi ügyeket és az egy párt helyett a színes Magyarországot helyezné előtérbe a jövőben az MSZP – hanzott el a párt hétfői önkormányzati kampányának regionális felkészítő tanácskozásán Győrben, ahol Kovács László, az MSZP alelnöke és Szanyi Tibor kampányfőnök a választásokkal kapcsolatos főbb irányelvekről beszélt.


„Az emberek napi problémáiról kívánunk beszélni, a helyi ügyek ma rendkívül fontosak" – fejtette ki Szanyi Tibor, aki a személyi ajánlásokat helyezte előtérbe a pártajánlásokkal szemben. A kampányfőnök reményei szerint az MSZP tavaszi fiaskójával szemben mindenképpen jobb eredményre számítanak az önkormányzati választásokon. Szanyi úgy fogalmazott, a pártállami berendezkedést már rég meghaladta az ország, s minden jelölt eldöntheti, milyen mértékben kívánja igénybe venni a párt ajánlását. Azt a kérdést, Gyurcsány Ferencnek milyen szerepet szán az MSZP, Szanyi úgy kommentálta, „a volt miniszterelnök rendelkezésre áll", ám az MSZP az országos politikusok helyett a helyi jelöltekre összpontosít, így „érheti még meglepetés a Fideszt."

Galéria!


Kovács László, a párt alelnöke a kormány törvényalkotásának túlzott gyorsaságáról beszélt, hangsúlyozva, hogy mindez a Fidesz és összességében nem az ország érdeke. Az alelnök mondandójában rámutatott: „hamis állításokkal nyert választásokat a Fidesz, az ígéretekkel pedig semmire nem megy az ország." Az alelnök szerint a feketeleves még hátravan, ugyanis a kormány a 2011-es költségvetésről még érdemben semmit nem nyilatkozott, az igazi elképzelésekről, a komoly megszorításokról nagy a hallgatás.

Olvasóink írták

 • 10. antikomcsi 2010. augusztus 11. 08:34
  „"A narancs helyett több színt szeretnének a Parlamentben"
  Vöröset azt nem, abból elég volt az utóbbi 8 év is.”
 • 9. janika 2010. augusztus 10. 12:43
  „No nemár! A Fidesz 8 évig tátotta a száját és még mindig hatalmon vannak az általad is elítélendő tettesek!Mit csinál a Fidesz? Szerintem csak is veri a nyálát a hírközlőkön keresztül! Amit írtam, ahhoz meg nem kell pénz viszont ész az igen.”
 • 8. janika 2010. augusztus 10. 12:37
  „Jucuska40 nemén veszem fel a képviselői "tisztelet díjakat"! Szerintem nemcsak a képviselőink töketlenkednek, hanem a szekértolóik is a bugyutaságukkal!”
 • 7. Sagittarius 2010. augusztus 10. 12:35
  „4. janika 2010.08.10. 10:05
  "Valóban tele a padlás az ígérgetésekből!"

  Na, ne mond! Szerintem a szoclibjeid igéreteivel tellett meg a padlásod tokig az elmúlt 8 év alatt! Rajtuk kérd számon! Majd 8 év múlva verheted a nyálad a Fidesz ellen, ha nem váltják be az ígéreteiket, de jelzem a szoclibeknél rosszabbak még akkor sem lesznek!!!!! Ők legalább nem gyilkolják a saját fajtájukat, mint anno a komcsik, és jelenleg a libcsik a közelkeleten, és itthon! Az orszák kiárúsítását, és a nemzet világ előtti sárbatiprását már nem is említem.
  Mág mindig ők kellenének neked?? Válasszátok meg demszkit újra Pesten, és megkapjátok, amit megérdemeltek az eszetekhez mérten!”
 • 6. jucuska40 2010. augusztus 10. 10:21
  „jANIKA!!!! sZERINTEM OLD MEG TE AZ ÜGYET!!!!! BIZTOS ELÖBB HOZOD HELYRE AZ ORSZÁGOT!”
 • 5. jucuska40 2010. augusztus 10. 10:20
  „több szint???? adnék én a fofájura még többet!!!!eGYIK ÖSKORI LELET...A MÁSIK MEG JOBB HA ELTÜNK SZÉGYENÉBEN!!!”
 • 4. janika 2010. augusztus 10. 10:05
  „Sose voltam oda a pirosszemüekért, de a Fidesz mit csinált eladdig? Milliós pályázatok nyerészkedése a templomok felújítására és a játszóterekre! Az meg nem számít, hogy ott csak egykét lélek lézeng! A beígért munkahelyekből sem misem látszik! Hol az igazságügyi reform és a nyugdíjreform? Valóban tele a padlás az ígérgetésekből!”
 • 3. Sagittarius 2010. augusztus 09. 22:24
  „Ezek a marhák, milyen színt akarnak még, hupililát?? - hiszen ott van az összes létező szín. Van Narancs, van vörös, van fekete, van kékes-zöld.
  Az az igazság, hogy nekem még ez a színkavalkád is sok!! Én egyöntetű narancsot szeretnék látni, úgy 20 -30 évig!!”
 • 2. Sagittarius 2010. augusztus 09. 22:19
  „wehehehehee...., hogyan néz ki ez a két majom a képen!
  Anno, én pedig sokalltam a vörös szegfűt a parlamentben, de ők ragaszkodtak hozzá foggal-karommal, és xartak a véleményemre. Most mi is hasonlóképp jutalmazzuk őket, mert megérdemlik! -megmutatták.”
 • 1. hehe08 2010. augusztus 09. 22:08
  „mi is korrekt embereket akartunk látni az elmúlt 8 évben......
  és a mi kérésünk sem teljesült.....
  :)
  érthető?????
  <moderálva> de ez van..... és ez lesz egy darabig....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tápszentmiklóson az idei évben is könnyebb lesz az iskolatáska

"A Tápszentmiklósi önkormányzat nem engedi, hogy a válság begyűrje azokat a szociális juttatásokat,… Tovább olvasom