Kisalföld logö

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 28°C Még több cikk.

A nap a jótékony bálon is sütött

A Süss fel Nap alapítvány jótékony céllal bált rendezett, melyen mintegy százötvenen jöttek össze mulatni.
Ez a mondás bizony igaz, hiszen van egy alapítvány, a Süss fel Nap, amely a megyében élő fogyatékos gyerekeknek és családjaiknak sokszor előcsalogatja a napot. S bár véget ért már a báli szezon, most mégis táncolni, mulatni jöttek össze mintegy százötvenen – jótékony céllal. A hétvégi, immáron tizenkettedik alkalommal megrendezett bál bevételéből az alapítványt támogatták a résztvevők.

A Süss fel Nap alapítvány olyan családokat karol fel, akik tanulásban akadályozott vagy fogyatékos gyermekeket nevelnek. Támogatóik köre folyamatosan bővül, vannak, akik adójuk egy százalékával járulnak hozzá működésükhöz, mások az ilyen vagy ehhez hasonló rendezvényeken segítenek. A programok között mindig van kirándulás és táborozás, sport- és kulturális rendezvények egyaránt színesítik az éves palettát. A megye minden pontjáról várják az érdeklődőket, s rendre akad is elég résztvevő a programokon. Ez minden bizonnyal idén sem lesz másképp.

Egy sopronnémeti olvasónk legutóbb azt írta köszönőlevelében: „Érdemes támogatni ezt az alapítványt, hiszen ha mindig nem is látjuk a napot, a szívünkben akkor is süt, amikor a programjain részt veszünk!" Kívánjuk neki és a többi sorstársának, hogy ez mindig így legyen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Régiós gondolkodás a közoktatásban

A közoktatás regionális pozíciójának erősítése a közeljövő egyik legfontosabb célja. Tovább olvasom