Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 13°C Még több cikk.

A motoros ittasan menekült a rendőrök elől Győrben

A győri fiatal a nedves aszfalton járművével megcsúszott és elesett.
Rendőrök elől menekült az ittas motoros

A járőrök egy imbolyogva közlekedő segédmotorosra figyeltek fel Győr belvárosában, a kora reggeli órákban. A férfi a többszöri rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva hajtott tovább. A közlekedési szabályokat megszegve, a piros jelzés ellenére, nagy sebességgel haladt keresztül a belvárosi kereszteződéseken csupán azért, hogy egérutat nyerve vonja ki magát az intézkedés alól.

Mintegy negyedórás ámokfutásának gyorshajtása vetett véget. A győri fiatal a nedves aszfalton járművével megcsúszott és elesett. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda közepes értéket mutatott, emellett sem személyazonosító okmánya, sem vezetői engedélye nem volt nála.

A férfi kihallgatásakor nem tudott magyarázattal szolgálni cselekményére, azt azonban a rendőröknek elmondta, hogy megbánta, amit tett. Ellene ittas járművezetés miatt indított eljárást a Győri Rendőrkapitányság.

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. tlaci821 2012. november 20. 15:12
  „A motoros és a segédmotoros mióta egy fogalom???
  Hülyék...”
 • 27. Jannus 2012. november 19. 23:44
  „Hali mindenki! Tény hogy robogóval főleg ha normális és jó állapotban van akkor nem művészet adott helyen a yard kókusza elől elmenni. Én anno a Batyinál láttam több jó kis mókát. Integettek a szimósnak hogy álljon meg, nyomták rá a kacsadudát az meg szépen ahol a sövénybe köz volt bement és kb futólépésbe átvágott a parkon és közbe integette az egyezményes jelet a hülye yardnak. Azok akkor egy fehér FGC rendszámú 2105 ös ladával voltak. Hát nem volt nagy durranás. A másik szintén Batyi akkor egy robogós után eredtek akkor már egy opel astrával hát a robogós a Bajcsin a járdán vett egy hátra arcot a hülye yard nekiállt tolatni és nekiment az akkor épíkezésen az út mellé kitett konténernek, akkorát csattant hogy a félig levő konténer odább ment jó métert, a opel meg rendesen összetört hátul. Tehát már olvasható volt hogy széria autó még szériább sofőrrel. Természetesen a robogós jól elment, de az is járdán integette az egyezményes jelet. Ez tehette be a kaput mert mikor felment a járdára akkor hatalmas fék, majd mikor integette a gyerek a jelet akkor álltak neki tolatni. Tehát én eddig kettőből kettőt tudok hogy ment el. Iszonyat ahogy ezek a "se**rakéták" gyorsulnak. A yardok meg marhára nem tudnak vezetni. Tegnap a hülye sünje bejött a mártírokra a böszme kókusszal kék lámpával majd nem bírt megfordulni, itt próbált rodeózni a 2 méteres úton. Mindettől függetlenül elítélem az ittasan vezetőket és az legyen autó robogó vagy bicikli. De az is biztos hogy a yard egy komolyabb páciens ellen sehol sincsen, hiába van rádiója. Az megérne egy misét hogy az a digitális sz*r mennyit ér (sokat nem, az URH 1000szer jobb volt) de az inkább téma, hogy marhán szétszórva vannak a városba tehát, hacsak nem vmi esemény van és többen vannak az adott helyszínen (PL eto meccs) akkor mire odaér a másik autó addigra az emberünk már rég otthon zárja be a garázsba motort.”
 • 26. vera2012 2012. november 19. 16:22
  „19. Mi van Manka, csak nem fáj a kritika? Nem kell fenyegetni senkit, elöször inkább gondolkodni kellene, aztán kihegyezni a tollat. Aztán ne hogy elüss ám fényes nappal az utcán egy részeget!”
 • 25. Mankapunka 2012. november 18. 16:11
  „Hát akkor tudhatnád,hogy mennyi részeg van fényes nappal vidéken az utcán. Ezért nem nagy extra,hogy a városba betévedt egy ilyen legény.”
 • 24. bocikriszti 2012. november 18. 14:49
  „Mankapunka én tudom mi van, napi 200km vezetek, és hidd el, látok-ezt azt.”
 • 23. Mankapunka 2012. november 18. 13:12
  „Akkor ti nem tudjátok,hogy a várostól 10 km-re mi van egy faluban. Ezért írom mindig,hogy ti csak álmodoztok,hogyha már Abda felé elmehettek.

  Még annyit elárulok titokban,hogy a török kamionosokban is mindig van egy kis bátorságnövelő.”
 • 22. tonybacsi 2012. november 18. 12:02
  „Halálos gázolás a zebrán,a tettes elmenekült
  na most akkor mi van??? örülni kéne.”
 • 21. bellotto 2012. november 18. 08:59
  „Szomorú hogy többség azt írja hoy béna volt meg hogy hülye aki nem lóg meg a rendőr elől. Fel sem merül hogy nem kellene részegen, papírok nélkül motorozni???? Milyen ország lettünk?? Most kívánjam az itt írogatók jelentős részének hogy egy ilyen köcsög üsse el őket, vegy szeretteiket? Nem teszem mert besimulnék ebbe a rétegbe, én örülök hogy elfogták. Motort azonnal elvevvi, Őt vagy apucit 500 ezres bírság és talán ezután gondolkodik. Tudjuk véletlenül inni nem lehet.”
 • 20. bocikriszti 2012. november 18. 07:53
  „Mankapunka"Mondom,hogyha gyenge az idegzeted,akkor maradj otthon." rendben, mától bezárkózok a lakásba este és nem mozdulok, mert ha te lennél a rend őre még engem büntetnél meg, azért hogy a kedves, polgártisztelő részeg motorosokat nem hagyom száguldozni. Te olvasod is amit írsz?? Nem hiszem hogy valami suttyó fiatal lennél, aki itt szórakozik, és "botrányt" kelt minden egyes cikkben a hozzászólásaival, marad az hogy az elméd kicsit bomlott. van pár gyógyszer erre, hidd el segíteni fog, és vissza tudsz illeszkedni valamikor a társadalomba, normális gondolkodással is:) kitartás. veled vagyunk.”
 • 19. Mankapunka 2012. november 18. 01:32
  „Mit is ismertem be vele,áruld el lécci?

  Mondom,addig álltok belém,míg egyszer ti húzzátok a rövidebett. Akkor meg majd pislogtok,mint a hal a szatyorban.”
 • 18. páctivald 2012. november 17. 23:48
  „14. Mankapunka 2012.11.17. 19:48

  B+, számodra teljesen elfogadható dolog, hogy a hülye gyerek részegen motorozik és menekül a rendőrök elől?!
  Mert ha igen, akkor kezeltesd magad sürgősen!

  Megnyugodva látom amúgy, hogy nem vagyok egyedül a vélemenyemmel.”
 • 17. tkrs9980 2012. november 17. 23:19
  „Hogy mi a faxért nem tudta hazatolni? Lehet úgy is megállítják a rendőrök, leellenőrzik, hogy lopta-e? De, ha minden rendben tolhatja tovább, és még csak magát sem töri össze. Csak próbáljon meg valaki ittasan udvarolni, táncolni, pókerezni,lépcsőn felmenni. Ezekben az esetekben kizárólag a saját egóját, pénzét,biztonságát kockáztatja. A közlekedés más,nagyon más”
 • 16. myastheniagravis 2012. november 17. 22:40
  „14.
  kora reggel az nem egyenlő a hajnallal.
  13. Egyetértek.
  12.Ez egyenlő egy beismerő vallomással.Tehát megint csak bebizonyosodott hogy udvari bolond vagy.”
 • 15. HarconaMarcos 2012. november 17. 22:32
  „6 - kezdeném azzal, hogy ellenőrzéskor azonnal elvenni a forgalmiját a vízszintesre hajtott, vagy félbehajtott rendszámért. Legközelebb aztán nem kell rakétával követni, elég a rendszáma, a lakására pedig akár még Ladával is ki lehet menni, hogy előállítsák. Amúgy asszem van rádiójuk is újabban, szóval nem csak egy az egyben lehet megfogni valakit.
  Ma délután amúgy az Audi TT a temetőnél biztosította a nyilván fontos temetésről távozó még fontosabb emberek minél gyorsabb kijutását, a főútvonal meg állt addig. Szép lenne látni, hogy máshol és máskor is irányítják a forgalmat - ha már megvan a TT.”
 • 14. Mankapunka 2012. november 17. 19:48
  „kriszti

  Nem hiszem,hogy szombat hajnalban olyan sokan romantikáznának a városban.

  Mondom,hogyha gyenge az idegzeted,akkor maradj otthon.”
 • 13. bocikriszti 2012. november 17. 18:40
  „hejj de büszke pár ember arra hogy lelépett a rendőrök elől, meg hogy milyen béna a részeg , mert nem tudott lelépni előlük. de ha meg elüti az ilyen a gyereked, anyád, apád, akkor meg milyen szemét, a rendőr meg béna mert nem tudta elkapni. gratulálok. senki még véletlen se szidja, és helytelennek találja az ilyen viselkedést. hmm.”
 • 12. Mankapunka 2012. november 17. 18:07
  „gravis

  Szerinted mi régen nem menekültünk a rendőrök elöl? Egyszer sem kaptak el minket. Tény,hogy mi ismerős terepen voltunk.”
 • 11. páctivald 2012. november 17. 18:02
  „MIndenkinek csak annyi jön le, hogy a lúzer nem tudott meglépni?!
  Az, hogy tajt részegen motorozik senkit nem érdekel?

  Mert szerintem ez a lényeg. Jól el kéne verni az ilyet.”
 • 10. szetya 2012. november 17. 17:51
  „3. orion1 2012.11.17. 12:37
  ez "tetszik!!!
  ....Amatőr ne bűnözzön.....és mitől lesz valaki amatőr vagy profi???a rendőr hibázhat sokszor....a másik fél nem,mert sokba kerül neki!szóval előbb-utóbb elkapják...akkor mi alapján vonod le a következtetéseidet???
  ha csinálja a bűnöző a dolgait 10évig s buki van nem tök mindegy???buki az buki!
  neki nem volt szerencséje azon a napon...PECHHH!!!
  csodálkozom,hogy csak ittas vezetés a vád!szerintem van ott több is...hatóság elleni erőszak,közúti veszélyeztetés...mind a kettő 0-2 év!ha szerencsés összevonják,jogsi ugrik min 1 évre,ha van neki.”
 • 9. Túrabakancs 2012. november 17. 16:37
  „goldboy! /4/
  Semmi gond nem lenne a robogók felrendszámoztatásával, ha az nem kerülne annyiba
  mint amit mondogatnak. De ha állod a motorosok költségeit, akkor ám legyen. :)
  /20.000-40.000-Ft/ A rendszeres műszaki vizsgák díjairól meg nem is beszélve...
  HarconaMarcos! /5/
  Győrben már nagyon ritkán látható egykerekezős motoros, nem értem miért ezt hoztad fel példának.
  A válság erősen megritkította őket. Amúgy engem azok nem zavartak, sőt tetszett is anno.
  Én is motoroztam nagyobb gépekkel, bár akkoriban nem lehetett a szalonokból 0-Ft-tal elhozni
  nagymotorokat, tehát lehetett menőzni. :)
  Mankapunka!
  Valóban el lehet tűnni robogóval Győr belvárosából a hatóság szeme elől, viszont csúszós talajon
  nem egyszerű mutatvány, elhiheted. Meg az illető állítólag ittas is volt, emiatt szédölgősen 15-percig
  "tartani a frontot" sem kis teljesítmény. :)”
28 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyakon csípték a szerecsenyi presszó kirablóit

Az elkövetők szeszes- és energiaitalokat, cigarettát, loptak. Tovább olvasom