Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

A Mosolyszüret jótékony forintjai

A múlt év őszén megjelent Mosolyszüret 2. című tizedik kötetével, valamint a Kacagd ki a bánatod! és a Hallgass a szívedre! című előadásaival több mint félszáz nyugdíjasklubot keresett fel eddig Hámor Vilmos író-újságíró.

A győri klubokon kívül eljutottak a vidám és szívet megérintő, lelket simogató történetek Abdára, Agyagosszergénybe, Ásványráróra, Bágyogszovátra, Beledbe, Bogyoszlóra, Börcsre, Darnózselire, Győrladamérra, Győrságra, Kapuvárra, Kunszigetre, Lébénybe, Mosonmagyaróvárra, Mosonszentmiklósra, Nyúlra, Osliba, Öttevényre, Rábakecölbe, Rábapordányba, Rábatamásiba, Rajkára, Tápra, Tápszentmiklósra, Vámosszabadiba és Vénekre.

A győri szerző dedikált kötetein túl a hálás szépkorúaknak alkalmuk nyílt hozzájutni olyan jótékony célra készült különleges könyvjelzőkhöz, amelyeken Braille-írással is olvasható a kis herceg üzenete: „Jól csak a szívével lát az ember."

Hámor Vilmos tegnap adta át a kétszázezer forintot Szakály Melindának, a vakok és gyengénlátók egyesülete elnökének. Fotó H. B. E
Hámor Vilmos kedden adta át a kétszázezer forintot Szakály Melindának, a vakok és gyengénlátók egyesülete elnökének. Fotó H. B. E


A szívjelzőkké vált könyvjelzőkért összegyűlt kétszázezer forintot kedden adta át Hámor Vilmos a Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete elnök asszonyának. Szakály Melinda elmondta: a Mosolyszüret jótékony forintjait a Rehabilitációs Központ működésére, méghozzá a szakmailag fontos, bár államilag nem finanszírozott tevékenységre – szociális munkára és rehabilitációs tanácsadásra – fordítják. E tevékenységekből származott tavaly a legtöbb órájuk és hasznuk, a felvilágosításon kívül három sorstársuk jutott munkához, egy pedig lakáshoz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kintfelejtett sebességkorlátozó táblák cincálják az idegeinket mindenütt

Ha betartjuk, letolnak minket az útról, ha nem, csekket kaphatunk gyorshajtásért. Mit lehet tenni? Tovább olvasom