Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

A modern, nagyvárosi ˝fonó˝

Honlapot indított egy kétgyermekes győri édesanya. Álma az, hogy tájékoztassa, összefogja, segítse és megmozgassa a városban élő nőtársait.

Egyre többen fedezik fel az oldalt, már konkrét programok is körvona-lazódnak.

Agrármérnökként végzett, bankból ment gyesre. Webáruházat működtet, lefordított és kiadott egy angol nyelvű mesekönyvet. A 34 éves győri Kajdi Zsuzsanna mégis úgy érzi, merőben más területen tud igazán kibontakozni.

– Nők Győrben (www.nokgyorben.hu) címmel decemberben indítottam honlapot – meséli portálunknak Kajdi Zsuzsanna. – Amit nyújtani szeretnék, naprakész programajánló a nőknek szóló rendezvényekről, adatbázis, ahol a látogatók kifejezetten nőket érintő közérdekű és hasznos információkat olvashatnának. Ötleteket kapnának ahhoz is, hogy egy-egy jellemző vagy nehezebb élethelyzetben, amilyen például a babavárás időszaka, a gyermeknevelés gondjai vagy akár a gyász feldolgozása, kihez fordulhatnak. Idővel a műhelymunka, a tapasztalatcsere közös programokkal bővülhet, szeretnék egy elsősorban kismamákból álló városi kórust alapítani, tavasszal pedig futást hirdet a honlap az egészség, a testmozgás népszerűsítésére.

Kajdi Zsuzsanna, a négyéves Laura és a hétéves Péter édesanyja: ˝Tennünk kell magunkért, hogy a családunknak többet tudjunk adni.˝ Fotó: Krizsán Csaba
Kajdi Zsuzsanna, a négyéves Laura és a hétéves Péter édesanyja: ˝Tennünk kell magunkért, hogy a családunknak többet tudjunk adni.˝ Fotó: Krizsán Csaba

Zsuzsanna modern közösségformáló eszköznek is tekinti az internetet, amelyre érdemes figyelemmel lenni egy nagyváros közösségi életének alakításakor. Lehetőség van összegezni azokat a feltöltődést nyújtó élményeket, amelyekre szerinte minden nőnek szüksége van.

– Amikor épp nincs krízis a családban, akkor is nagy teher hárul a nőkre. Sokan nem vesznek róla tudomást, a végsőkig kitartanak, pedig időnként fel kell töltődniük, csak így adhatnak magukból többet. Ebben szeretnék segíteni és ehhez keresek társakat – tudatta.


Baráti kör

Az Iwiwen is működik már a Nők Győrben (www.nokgyorben.hu) klubja, melyhez immár csaknem félszázan csatlakoztak. Zsuzsanna szeretné, ha minél többen magukénak éreznék a weboldalt. Azt kéri, akinek ötlete, jó gondolata van, netán hivatása a célkitűzésekhez kapcsolódik, vegye fel vele a kapcsolatot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szállítás helyett üresen álló vagonok a szellemvasúton

A másfél évig üresen álló gönyűi kikötő sínpályái megteltek vasúti kocsikkal: szépséghiba, hogy… Tovább olvasom