Kisalföld logö

2018. 10. 16. kedd - Gál 11°C | 21°C Még több cikk.

A lionsok gálakoncerttel segítenek

Győr - Készülnek a művészek, október 16-án este 7 órától várják azokat a zenebarátokat, pártolókat, akik jó szívvel állnak a nemes ügyek mellé.
Az Első Győri Lions Club tagjai évről évre jótékonysági koncertet szerveznek, idén többek között Fodor Beatrix magánénekest, Jandó Jenő zongoraművészt, valamint a Magyar Klarinét Együttest hallhatjuk a zsinagógában.

Jandó Jenő Kossuth-díjas zongoraművész telefonon csak annyit kérdezett hajdani osztálytársától, a főszervező Szabó András klarinétművésztől: mikor és hol lesz a koncert? Eckhardt Gábor Liszt-díjas zongoraművész kifejezetten örült a meghívás hallatán, Fodor Beatrix, az Állami Operaház magánénekese pedig fiatal tehetség, érdemes meghallgatni. Őt Rózsa Gábor zongoraművész, a Széchenyi-egyetem tanára kíséri.

– A Magyar Klarinét Együttes tagjai másfél éve lépnek fel ebben a felállásban Abaligettől Vácig, a bécsi televíziótól a kölni rádióig – tudtuk meg Szabó András művészeti vezetőtől. – A fiatal generáció bemutatkozási lehetősége lesz a mostani gálakoncert, s aki meghallgat bennünket, egyben jótékonykodik is, hiszen a vakok és gyengénlátók rehabilitációs központjának működésére és a tandemesek Bécs–Budapest szupermaratonjára ajánljuk fel a belépőkből befolyt összeget. Az est fővédnöke dr. Szekeres Tamás, a Széchenyi-egyetem rektora, jegyek a Tourinform-irodában, a Filharmónia kht.-nál (Kisfaludy u. 25.) és a Hotel Wesselényi recepcióján kaphatók, bővebb információval a soros elnök, Nagy Gábor a 30/969-4210-es mobilszámon szolgál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakópark, ahol minden a kényelemé

Győrújfalu - Élénk visszhangra talált az a nemzetközi kiadvány, amely – győri… Tovább olvasom