Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 14°C Még több cikk.

A leósok most is szívből segítettek

Győr - A győri LEO Club tagjai rendhagyó klubülésük keretében adták a legutóbbi, XIV. LEO Focikupa eredményeként összegyűlt 240 ezer forintot az első győri szívtranszplantáltnak, Trajtlerné Herczeg Zsuzsának. Az adomány a csapatok nevezési díjából, felajánlásokból, illetve Stark Péter, az ETO csapatkapitányának 60 ezer forintos támogatásából jött össze.

A Kisalföld több alkalommal is foglalkozott a súlyos műtéten átesett és mindvégig bizakodó asszony sorsával. A pénzátadással összekötött klubülésen a leóknak lehetősége volt közelebbről is megismerni az ötgyermekes édesanya élettörténetét. A személyes találkozás, a kötetlen beszélgetés Zsuzsával és örökbefogadott lányával, Ramónával semmi kétséget nem hagyott a fiatalokban, hogy a legjobb helyre kerül az adományozóktól összegyűjtött pénz, amelyet Ramóna szobájának befejezésére fordít a család.

A fiatalok egy beszélgetés keretében megismerhették Trajtlerné Zsuzsa erejét, élni akarását, pozitív életszemléletét. Ugyan újabb nehézségekkel kell szembenéznie a szívtranszplantált hölgynek: ismét transzplantációs várólistára kerülhet, mert megmaradt veséjével is gondok akadtak, ám akik találkoztak vele, bíznak Zsuzsa erejében és élni akarásában. A leósok mindenesetre a beszélgetés kapcsán megfogadták: lehetőségeikhez mérten továbbra is támogatják, hogy a normális élethez szükséges feltételeket megkaphassa Zsuzsa és nevelt lánya, Ramóna.

Adományozók és adományozottak: A focikupa bevételét a fiatalok egy beszélgetés keretében adták át az édesanyának.
Adományozók és adományozottak: A focikupa bevételét a fiatalok egy beszélgetés keretében adták át az édesanyának.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biomasszával fűtenek be hamarosan a Pannonhalmi Főapátságban

Pannonhalma – A Főapátságnak biomassza fűtőmű szolgáltatja a meleget és melegvízet rövid időn… Tovább olvasom