Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

A Leo Klub tagjaival a gyógyulás is könnyebb

Győr - Évről-évre mindig más célért gyűjtenek, fociznak vagy épp vért adnak az ország Leo Clubjának tagjai. A győri szervezet hétvégén juttatta el azt a több doboz, nagy mennyiségű játékot, amellyel vélhetően könnyebben lábadoznak a kis betegek a győri Petz kórház gyermekosztályán.
A téli gyűjtésnek meglett az eredménye, ugyanis annyi plüss állat, társas és kirakó jött össze, hogy a győri leosok nemcsak a kórház gyermekosztályára, hanem az Értelmi Sérültek és Segítőik Egyesületének is juttattak belőle. Németh Barbara, Bartl András és Tóth Dániel a hatalmas doboznyi játékokkal láthatóan nagy örömet szereztek a kis- és nagyobb lurkóknak.

- Hétvégenként, szabadidőnkben szívesen segítünk, a karitatív munka az életünk részévé vált - tudtam meg Tóth Dánieltől, a BME (Budapesti Műszaki Egyetem) harmadéves hallgatójától. - Jó kis baráti társaság a miénk, a szabadidőnk egy részét együtt, s egyúttal hasznosan is töltjük. Öröm, hogy ennyi adományt átadhatunk.

A fiatalok elmondták, új tagokat toboroznak, hiszen a szervezet folyamatosan frissül. Zajovicsné Vizer Bernadett, a Lurkó Alapítvány elnöke és a jelen lévő szülők is köszönetet mondtak a leosoknak, akik nem sajnálva az idejüket, energiájukat a kis- és nagyobb gyermekek gyógyulását játékokkal segítették.

A hatalmas dobozokból plüss figurák, játékok, kirakók kerültek elő, szinte minden gyerek azonnal talált magának valami meglepetést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Veteránautók túl az ötvenen

A veteránautók ismét visszatértek a folyók városába. Előbb a Bécsi kapu téri ellenőrző pontnál, majd… Tovább olvasom