Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

A lélek dala szólt Alistálon - fotók

Pénteken este hét órakor, telt ház előtt mutatták be a Szlovákiai Alistálon azt a daljátékot, melyet helyi fiatalok saját elgondolásból állítottak össze, a Lélek Dala címmel.
A hét fős csapat igazán bebizonyították összehangoltságukat, hiszen roham tempóban, szinte egy hónap alatt állították össze a közel két órás produkciót. A dramaturg Sátor Veronika volt, aki ismert dalokhoz írt összekötő szövegeket.

Fotók: Gulyás Attila
Elsőként a daljáték producere, Sátor Zoltán lépett a közönség elé. Többek között elmondta, hogy örömmel tölti el a fiatalok akarata, hiszen nem jöhetett volna létre fellépő személyek nélkül ez az önszerveződésből kovácsolódott műsor. Támogatókra is szükség volt, amit meg is kaptak a szereplők. Az Alistáli Sport és Kulturális Központ már háromnegyed órával az előadás előtt várakozó emberekkel volt tele, akik mind kíváncsian várták a daljáték premierjét. A kultúrterem kiváló akusztikájához a kitűnő hang – és fénytechnika is párosult, ami tovább emelte a rendezvény színvonalát. A műsor főszereplői voltak: Kiss Helga,Lőrincz Roland,Sátor Veronika. A daljátékban táncoltak: Horváth Orsolya,Ifj. Csizmadia Éva,Csizmadia Virág , Marczel Viktória.

A daljáték végén a közönség állva tapsolta meg a nagy sikert aratott premiert.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilyen volt a hétvége a győri szórakozóhelyeken - fotók

Idézd fel a hétvége hangulatát bulifotóink segítségével. Te hol szórakoztál? Tovább olvasom