Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

A legnagyobb megyei adótartozók feketelistája

Négy győri, egy abdai, egy beledi, egy győrújfalui, egy győrladaméri és egy tényői (cég)nevet találtunk a legjelentősebb magyar adótartozók legújabb listáján.


A két legnagyobb összeggel tartozó megyei cég adóhátraléka megközelíti a hárommilliárd forintot

A legjelentősebb adótartozók listáján 208 cégnév olvasható. A "nagyhalak" összesen közel 89 milliárd forintot nem fizettek be az államkasszába 2014 utolsó negyedévében.

Négy győri, egy abdai, egy beledi, egy győrújfalui, egy győrladaméri és egy tényői (cég)nevet találtunk a listán.

A két legnagyobb összeggel tartozó megyei cég (a tényői és az egyik győri) adóhátraléka – most kapaszkodjanak meg! - együttesen megközelíti a hárommilliárd forintot.

Ezzel "az eredménnyel" mindkét megyei cég az országos Top 20-ban található. A teljes NAV-listát ide kattintva tekinthetik meg!

Sok-sok megyei cég és magánszemély, akik 180 napon át folyamatosan tartoznak az államnak

Az adóhatóságnál nyilvántartott, 180 napon keresztül folyamatosan fennálló, 100 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkező, nem magánszemélyek legfrissebb lajstromán több tucatnyi megyei cég található. A többségük jelenleg felszámolás alatt áll.

Ezt a feketelistát ide kattintva nézhetik meg!

Magánszemélyek, egyéni vállalkozók esetében 10 millió forint a limit - itt is 180 napon keresztül folyamatosan fennálló tartozásokról beszélünk -, hogy valaki felkerüljön a nyilvános, mindenki számára elérhető listára.

Ha még nem volt elég az adótartozókból, akkor ide kattintsanak a harmadik feketelistáért!

Megkérdeztük: hány jelentős megyei adótartozótól sikerült behajtani az elmaradását?

A kisalfold.hu megkérdezte a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Adó Főigazgatóságát arról, hogy az utolsó negyedévben hány, listán szereplő jelentős megyei adótartozótól sikerült behajtani az elmaradását? Amint megérkeznek a válaszok, természetesen frissítjük cikkünket.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Féléves a győri Alzheimer-kávézó

Az első magyarországi Alzheimer-kávézó Győrben jött létre tavaly szeptemberben, a Rába Hotel Belga… Tovább olvasom