Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

A legkevesebb olykor a legtöbb lehet

A legnagyobb civil szervezet óriási gondja, hogy a nagy múltú cégek, vállalatok megszűnésével együtt a véradók is „eltűntek”.
A legnagyobb civil szervezet óriási gondja, hogy a nagy múltú cégek, vállalatok megszűnésével együtt a véradók is „eltűntek". Pedig lehet bármilyen fejlett az orvostudomány, vérre a legkisebb műtétektől az összetett, többórás operációig szükség van.

A városi titkár a Kisalföld érdeklődésére elmondta, a nehézségek ellenére is sikeres évnek tudhatják a 2006-ost, hiszen közel harmincezren nyújtották karjukat. A Kisalföld kollektívája jó példa arra, hogy embertársaink az élet legkülönbözőbb területein megérinthetők. A városi titkár idén is számít mindazok segítségére, akikre munkáját alapozhatta. Idetartoznak az önkéntes véradásszervezők, a polgármesterek, a cégvezetők és mindazok a civilek, akiknek fontos „az" ügy: az életmentés ebbéli formája. Győrben a Magyar utcai vérellátó központ ajtaja nyitott: naponta reggel 7 órától délután 3-ig bárki (aki adhat vért) segíthet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítő egyesület a nagycsaládokért

Az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban adott hangot véleményének a magyar közéletben a Nagycsaládosok… Tovább olvasom